Måndag 31/8

Att det ska hända när man minst önskar det, om man nu ens skulle önska något sådant....

Jag kom upp hyffsat ok, och Andreas var hemma idag. Gjorde det man brukar göra, som att fixa sig, äta frukost, diska, sopa av lite och så. Sen in till skolan, bilen startade som vanligt. Skolan rullade väl på helt ok...
men sen, ja sen ni..
När jag skulle hem, tror ni bilen startade?? Nepp! Klart som fan att den inte gör det när jag vill hem. Testar en gång till, den har ju vart lite seg ett tag men brukar då starta på andra försöket, men inte den här gången. Suck. Ringde i alla fall Andreas som kom med svärfar. Andreas kollade igenom säkringarna, kollade sladdarna till batteriet och lite slangar och så. Vi testade att starta med sladdar till bilen Andreas och Sten kom med till batteriet, men nene. Så vi åkte upp till Bilhallen för att kolla med dem om de kunde hjälpa. Japp, om vi kom upp med bilen, så vi fick låna en bogserlina och bogserade upp den, inte så långt. Väl uppe med bilen fick vi hjälp att skjuta iordning den lite fint och jag fick hyra en hyrbil, så nu står det en KIA i garaget. Kia är inte favoriten, men får ta den smällen. Saaben åker in i verkstaden på Onsdag så ska dem kolla då.
Känns inte så kul att bilen blitt sådär, bara att hoppas att det inte går på så mycket. Saknar henne, men vi får överleva. Glad att jag åtminstonde kunde hyra en bil så länge.

Dagen har alltså inte varit perfekt.

Nu på kvällen har vi varit nere hos Micke och Sandra, fikat lite och gått lite promenad. Trevligt, skönt att inte bara sitta hemma.
Egentligen borde jag ta hand om tvätten som hänger i badrummet så jag kan duscha och sen mysa med Andreas.

Vad ska man köpa åt Soffan i present?? Jag har lite tankar, men kan ju inte säga nåt högt här, även om hon skulle bli glad och garanterat blir nyfiken! Hon fyller ju år snart!


Ha det bra nu!

Kram

Melinas 5 års kalas m.m. Söndag 30/8 (Smått uppdatering..)

Firande av Melina samt bilder från imorse.

Firandet av Melina var trevligt. Hon fick MÅNGA paket, i alla fall enligt henne, och det känns ju bra det. Vi fick kakor och bulle, kaffe/saft samt cheesecake. Enligt min och Andreas smak var cheesecaken rätt söt, men det tyckte visst inte dem andra.

Melina fick blandade presenter
.

Av mig och Andreas fick hon en bok där hon kan lära sig stava samt färgpennor i alla möjliga nyanser, sån där 50-pack i plåtask.
Av mamma Marie fick hon en bok med hela alfabetet som hon får lära sig stava till samt en barbiedocka som hade lampor på sig som lyste om man tryckte på en knapp på ryggen.
Av mormor, morfar och Louise fick hon en stor griffeltavla på ställning, kritor av lite olika slag att skriva med på tavlan, plåster samt strumpor.
Av Rosita, Alicia och Micke fick hon foton på sig själv och Alicia samt ett par byxor och ett linne.
Av Johanna och David fick hon ett fönsterdraperi som hon själv får sätta ihop.
Av Kristina, Jonny, Jane och James fick hon en barbiedocka med lite blandade tillbehör.



Alicia med Melinas Pippi-docka och sina gummistövlar på sig.



Mona med Melinas och Maries katt Misse, som fortfarande inte är mer än en kattunge och som gillar att busa, rivas lite samt bitas.



Moster Johanna och Melina, som kramas.



Melina ska äntligen få tårta, Cheesecake tårta.



Melina, Alicia och Melinas 5-års tårta.



Katten Misse.



Melinas tårta, 5 år!



Andreas m. fl. i väntan på presentöppning.



Melina med presenten från Johanna och David.

Tack för ett trevligt kalas!


Lägger även in två bilder från i morse/ förmiddags.


Molgan, men även Mozart och lite av Andreas i bakgrunden. Jag lade mig på mattan eftersom jag var seg och hade lite ont i magen av den där roliga mensen.



Gladiolerna som Andreas plockade åt mig. Älskar dig.


Nu ska jag ta det lite lugnt lr så, men ha det så bra!

Kram

 



 


Söndag 30/8

Sitter här och är seg och slö. Lite ont vid äggstockarna, mens även om jag hade önskat att jag kunde slippa det.

En tvätt ligger i maskinen, vi kom fram till att vi hade samlat på oss endel på ett par dagar, jag har ju inte orkat tvätta så mycket, även om det känns som att vi tvättat ett par maskiner den här veckan? Jag vet inte. En mörk tvätt nu i alla fall.
Senare, eller ja, vid kl 15.00 ska vi ner och fira Melina. Inte så kul när man har ont och så, men hon blir så glad. Det regnar ute nu, så jag kan lova att om det fortsätter tar vi bilen ner, även om det inte är långt att gå.
Älskling var ute och klippte gräset förut och kom sen in med lite blommor till mig, Gladioler. Så gulligt av honom, det behövdes en omtanke.
Katterna tar det väl rätt lugnt, lite bus, men det kan vi inte undkomma.

Gårkvällen vart lyckad, vi hade det kul och trevligt med musik, dans och mat.

Orkar inte skriva mer nu, tyvärr, men ha det bra så hörs vi.

Lördag 29/8

Hej!

Segt och så, men har även hunnit göra lite.

Vaknade vid typ halv 8, gick upp och drog mig framför tvn, vek tvätten och bäddade och sen vart det frukost. Rätt lugn Lördag morgon. Men det behövs ju ibland, det behöver alla! Lyssnade på "Ring så spelar vi" och drog ut lite på tiden.
Sen vart det att damma och dammsuga samt ta hand om badrummet, självklart med små pauser för att åka ner och handla lite samt hålla Andreas lite sällskap eftersom han höll på i garaget, där han satte upp hållare för däcken samt fixade läckaget på mittre ljuddämparen, så gott han kunde förstås. Så nu är väl det gjort.

Nu ska det fikas och ta det lite lugnt innan vi ska ut till Gottis och Anna vid 18.00 tiden.

Ha det bra!

Kram


Fredag 28/8

"Godmorgon, Godmorgon ......"

Japp, jag är vaken, men knäppte precis upp de jeans jag hade räknat med att ha på mig idag. Det går...inte. Gick typ 10 min, men  nu kände jag att det här fixar jag inte en hel dag, då kommer jag må mer illa än normalt. Vad blir det istället? Jag vet inte, jag tänkte ju att det var ju snyggt, men nu vart det ju inte så bra. *Suck*. Gick ju åtminstonde upp, trodde inte jag skulle fixa det. En lång Fredag och sen sakna Andreas. Hur kommer det gå? Jag får väl fixa det, har fixat det förr. Jeansen blev åtminstonde utbytta till Leggings för tillfället, får väl se hur det slutar sen.

Imorgon kväll blir det att åka ut på landet till Gottis och Anna för kräftskiva. Trevligt, får väl hoppas att vi får tag på kräftor i alla fall. Skönt att komma hemifrån och kul att träffa dem.
På Söndag ska vi fira Melina som fyller år på Måndag. Snuttan.
Nästa helg åker vi ner till mamma och Soffan. Dressyrtävling på Söndagen så de tyckte väl att vi skulle hjälpa till att fixa inför det, vet inte om jag egentligen har någon lust, men får väl lov att göra det ändå.
Helgen därpå blir det ner dit igen, eftersom Soffan fyller 19 den 12 September. Gud så fort tiden går.

Annars känns det som att den här dagen nog kommer rulla på rätt bra. Utvecklingsstörning på morgonen och sen rehabilitering/habilitering resten av dagen. Usch... borde sätta fart här hemma. Ska typ åka om en timme. Men jag har ingen energi. Jag är inte hungrig, mår mest lite illa och då vill jag inte äta. Har skitit (ja, faktiskt... jag är ärlig!), men vi får väl se. Har ju i alla fall bäddat och bytt om... nu är det bara resten.

Vill tillägga.... Vissa vänner till mig betydet så mycket. Vänner som ställer upp när man inte mår bra och tar lite av sin tid då.

Ha det bra nu!

Kram


Torsdag 27/8

Hej!

Idag känns det som att jag mår lite bättre än igår, var väl bra att sova en natt samt ta det lugnt.

Åkte ju och hämtade Andreas på hans körskola igår och sen hem till Skänninge för att handla lite på Konsum och hem till vår älskade lägenhet. Ingen riktig energi på kvällen, låg och myste lite och sen gick tiden snabbt. Tog en varm skön dusch och sen var det väl i stort sett att gå och lägga sig.

Jag sov så underbart inatt så det är inte klokt. Var även pigg när jag vaknade vid typ halv 9 och låg sen och drog mig med Halens katalogen som kom igår. Men blir inget beställande av kläder nu, har beställt så mycket tidigare.
Bäddade, åt lite frukost och det självklart framför tvn, för att sen ha kastat i en laddning med smutstvätt i tvättmaskinen. Det behövdes, tvättkorgen var typ överfull igen. Hur kan det gå till? Jag vet inte... Men nu går i alla fall tvättmaskinen och vid centrifugeringen hamnar jag ibland med huvudet snurrandes, som när man satt och kollade på tvättmaskinen när man var liten.
Borde göra betydligt mer, men anser att det inte finns största behov av det, kunde ju vara värre. Har blivit lite slö, men det får man vara ibland.
Har även haft svaga funderingar på om jag skulle åka in till Mjölby och simma, men vi får se. Dagen är ju ännu inte slut och Andreas kommer ju inte hem förrän om ett par timmar. Var ju rätt skönt att simma i Måndags, man kanske skulle satsa på 2 gånger i veckan? Jag vet inte, men det är ju rätt skönt och kan ju faktiskt ge resultat. Gud, jag vet inte... kan inte bestämma mig. Sitter verkligen och funderar på om jag ska åka in och simma.
Borde även göra klart uppgiften jag satt med igår, eller ja, uppgift och uppgift men målen för diabetes. Det för omvårdnaden. Men märkte imorse att endel nog ändå gick in. Skönt!

Blir nog fan i mej att åka in och simma. Hade vart kul med nåt sällskap, men tror ingen annan har lust. Ska man i så fall fixa ett sånt där 10 gångers kort lr...? Kanske är skönt att ha det gjort? Vi får väl se.

Ha det bra nu!

Kram


Uppdatering.

Kan rapportera att jag nu vart inne och simmat. Först och främst gick det inte längre att få studentrabatt på 10 gångers kort... nahe, så då betalade jag 40 spänn istället. Inget stort problem, man får ta det som det är.
Simmade 10 varv, som jag brukar (tror åtminstonde att det vart 10 varv, vart lite slarvig att hålla koll på varven i slutet), kanske lite slappt, men men. Vill inte köra för hårt i början och det var ju bara 2'a gången jag var där och simmade. Därpå gick jag upp och satte mig i bubbelpoolen ett litet tag och sen in, tog ett litet varv i bastun och sen duschade och vise versa.
Det var riktigt skönt och nu har jag precis ätit och lite så. Vattnet är även lite konstigt här hemma, kan tänka mig att det är problem med lite vattenrör, för de har även satt upp lappar i trappuppgångarna om att det kan förekomma vatten där. De är väl för gamla, rören alltså. Vart lite depp, hade ju tänkt mig ett stort glas vatten till maten, men nu vart det ju inte så eftersom jag inte lockades av det "skumma" vattnet. Ja, det är ju inte grönt lr så, men grumligt.

Doftar i övrigt lite klor efter badet, även om jag är noggrann med att duscha efter att ha badat. Doften försvinner ju inte helt ändå. Jag tycker även att det är skönt att komma hemifrån, duscha i en annan dusch (faktiskt!) och sen åka hem och slappa.
Passade även på att ta dåvarande disken innan jag åkte hemifrån, sopade av lägenheten lite (vi får så mycket katthår på golven och inte kul att ta fram dammsugaren var och varannan dag), hängde tvätten samt tog ut soporna och burkarna.

Nu sitter jag och tänker på Andreas, som kommer hem om typ en timme. Rätt ok ändå. Kan vara skönt att göra det man känner för själv. Dessutom kommer han komma hem innan mig imorrn, eftersom jag har lång dag på Fredagarna nu. Inte det lättaste, men måste fixa det.

Borde ta en snabbplock i min garderob, där ser ut som ett bombnedslag. Får väl se om jag orkar :P. Borde kanske även rensa ur den, men det är aldrig lätt, man vet ju aldrig om man saknar ett linne eller ett par byxor sen.

Ikväll blir det väl ev. en tur till CityGross för att storhandla... Det var Andreas idé, så det blir nog bra.



Lite mer än 3 år ihop nu. Mycket har hunnit hända, det har väl gått lite upp och ner. Men vi kan prata. Tur det. Och förhoppningsvis blir det mer inom en framtid. Du betyder så oerhört mycket, älskling.



Ha det bra nu, tror inte jag kommer in mer här idag.

Kram

Onsdag 26/8

Sitter här även om jag inte har någon ork och lust.

Inget går som jag vill, jag hoppades som fan den här gången, men no resultats. Håller på att börja gråta var och varannan minut och vet inte riktigt vad som kommer ske.
Glad att Andreas och vänner finns, vänner som förstår.

Skolan gick i övrigt bra idag och Andreas kör på körskolan ikväll.

Gottis var här imorse/förmiddags och tog lite kaffe innan jag skulle till skolan.

Just nu orkar jag inget och vet inte vad jag ska göra för att orka heller.

Borde äta, men vet inte vad. Mår smått illa.

Har suttit med omvårdnadsarbetet, men orkar inte mer av det just nu heller. Men är ju ledig imorrn så.

Tisdag 25/8

Hej!

Jag ber om ursäkt att det inte blivit någon uppdatering sen i Söndags. Jag tänkte på det igår, men orkade inte sätta mig vid datorn då. Jag har varit så trött de senaste dagarna, samt uppspänd över magen, vet inte om det kan vara nåt? Vi får väl se. Man börjar ju tänka, eller ja, tänker som fan om jag ska vara ärlig. Vi får se, ska kolla upp det om det fortsätter.

Igår var det skola, två lektioner och det gick helt ok. Känns skönt att ha satt igång lite nu, det vart ju inte så mycket förra veckan.
Efter skolan stack jag upp till Lundbybadet i Mjölby och simmade 10 varv i motionssimmet. Det var skönt, men kände av det lite i korsryggen. Alltid skönt att komma iväg och röra lite på sig, få en stund för sig själv för att tänka mer och så.
Därefter hem och får med glädje syn på att jag fått hem boken jag beställde på Blocket, samt att mitt paket från HM ligger på Konsum och väntar.
Tog det lugnt och väntade på Andreas, som snart kom hem. Sen åt vi lite, jag diskade och sen kom Sten för att lämna min jacka som jag glömt hos dem på Söndagen. Vi tog en promenad ner tillsammans till Konsum för att hämta ut mitt paket, sedan hem igen där Mona väntade och så tog vi lite kaffe.
Resten av kvällen blev lugn, jag tvättade en maskin, annars slappade vi bara.

Idag har jag haft en lektion i skolan och nu är jag hemma igen. Har ätit lite och borde dammsuga av, men orkar inte det just nu. Kanske skulle lägga mig och bara slappa i soffan?
Saknar Andreas.

Ha det bra nu.

Söndag 23/8

Hej!

Sitter och är trött och seg, även om jag inte ser någon riktig anledning till det. Har iofs vart inne i Linköping idag och köpt blomma till Andreas syster Johanna som fyller imorrn och som vi firade idag, samt träffade mamma och åt lite tillsammans med henne. Inne på Ikano hittade jag även ett par sköna byxor, Soffan har likadana, på VeroModa, deras REA ställ, som jag köpte.


Igår började dagen med att vi städade av lägenheten, och sedan åkte Andreas på travet i Mantorp tillsammans med sina kollegor och jag åkte ner till mamma och Soffan under tiden.  Där nere tog vi det lugnt, åt och mamma gjorde även rent kaninernas burar. Dessa söta små djur. Soffan och jag låg vid hennes dator endel samt hade små diskussioner som kunde bli stora. Jag kollade även runt i trädgården och tog lite kort samt provsmakade Plommonen som kommit samt blivit mogna.
Jag var kvar fram till halv 9 tiden på kvällen, för att sedan åka hemåt där jag hade räknat med att sätta mig och se på "Den gröna milen", som gick på tvn. En riktigt bra film. Men väl hemma var jag så kissnödig att det var direkt till toan när jag klev innanför dörren och sedan fastnade jag vid datorn ett tag.
Andreas var hos sina tvillingkusiner som fyllt 20 år, och efter en stunds prat med de på MSN, gick även jag ner till dem. En trevlig kväll tillsammans med dessa filurer och vi hade väl rätt kul.
Senare hem för att fastna lite framför tvn som visade "Den onde, den gode och den fule" med Clintan. Pappa var ett fan av Clintan-filmerna, så jag tänkte väl lite på honom med.


Söta mamma med en söt min, världens bästa.


Kristaller.


Roser.


Upp till bevis. Saabligan.


Lite blommor.


En av Andreas favoriter, Smullrik.


Minnet sviker, minns inte vad kaninen heter. Men så fin i pälsen!



Nu lite bilder från kvällen. Här Micke, som står och håller i balkongen, Marie på balkongen och Andreas med ljus skjorta.


Robin som lade sig ner ett ögonblick på gräsmattan.


Micke och Robin.



Idag har vi ju, som jag nämnde tidigare vart inne i Linköping, där vi köpte blomma, byxor samt träffade mamma och åt lite lunch ihop. Alltid lika trevligt.
När vi sedan kom hem var det lagom att hinna diska av det som var för att sedan gå bort till Mona och Sten för att fira Andreas näst yngsta syster, Johanna, som blir 21 år imorgon (hon och jag är födda samma år). Där fanns alla syskon med familjer samt Johannas sambo/fästman/blivande make David.
Hon fick fina presenter: Tillbringare samt blomma och kort av mig och Andreas, en liten smidig Kokbok av David, en Massage apparat av Rosita med familj, en bärbar hemtelefon av Mona och Sten, Louise, Rosita med familj, Marie med familj samt Peter och en liten prydnadsstekpanna från Louise.
Fikat var gott och vi får tacka så mycket.
Kusinerna Melina och Alicia hade roligt, även om det vart lite diskussion runt ett Pippi-pussel, men det får man räkna med ibland.


Presenter.


Louises fötter, Alicia samt Melina.


Lousie, Rosita samt endel av Sten.


Fika samt endel öppnade presenter.


Johanna och David.


Sten och Mona.


Annars idag blir det lugnt. Andreas passade på att klippa gräset när vi kom hem och jag tror att han pluggar teori nu. Min kropp är som den är, magen känns spänd, har gjort det i ett par dagar nu, halsen var "sur" förut, men det har gått över nu, och jag är allmänt seg och slapp.

Imorrn blir det skola och sedan har jag planerat att åka och simma. Ska sätta igång med det nu. Det blir nog bra, röra lite på sig. Andreas jobbar som vanligt imorrn.



Ha det bra nu.

Kram

Pappa, Farfar och en bit av Mamma.

Saknar. Saknar de gamla tiderna. Saknar pappa. Någon mer som gör det?
Önskar att han levt idag, att han hade fått träffa Andreas. Det kanske hade varit en annan grej idag. Jag önskar att han inte hade behövt alkoholen. Bara glad att han inte dog av den, även om vi förlorade kontakten med varandra på grund av det. Ibland undrar jag om det hade vart en annan grej om han inte druckit, då hade kanske inte allt det här hänt? Jag önskar åtminstonde det med, men man vet aldrig.
Vissa dagar är det inte lätt. Inte ett dugg. Usch. Vill bara ha honom tillbaka. Vill bara det. Vill ha honom här, veta att jag har pappa.
Minns mycket så tydligt. När vi fick polera bilen... hehe, ja, det var ju kul, men förstår idag varför vi fick hjälpa till med det. När han tvättade bilen i spolarhallen och vi satt kvar i bilen. Minns våra promenader, samt när vi eldade gräs.
Nu är det bara golfbanor där uppe. Tänk hur det såg ut innan. När jag var yngre, när jag och Soffan var små. Älghuvudet som var uppstoppat och hängde i typ en hall i verkstaden, det luktade alltid speciellt där. Deras matrum där uppe, lite spännande och nervöst att komma in där när främmande "gubbar" satt där. De första åren, då vi bodde på Sjögesäter, hade vi typ 5 minuter eller liknande till Västerby, sen flyttade vi till Skeda Udde, efter ett par år flyttade pappa och mamma isär så pappa flyttade till Skeda Landstorp ett tag, inte så länge eftersom han inte trivdes och därpå flyttade han upp till Västerby. Under min och Soffans uppväxt jobbade han på Västerby i stort sett hela tiden samt på Vreta-Västerby skolan, då Västerby skolan flyttades ut till Vreta, eftersom de ansåg sig ligga bättre till.
Pappa kunde Västerby riktigt bra, kände de flesta där och kände sig så hemma, vad jag vet. Det är även bland annat därför vi valde att han skulle ligga på Vårdnäs kyrkogård sedan, eftersom det ligger närmast Västerby.



Pappa, Lars Persson, föddes den 23 Januari 1955. Han blev första barnet, första sonen, och efterföljdes av 3 bröder, Hans, Håkan och Mikael. De alla fick 2 barn var. Farmor och farfar blev stolta farföräldrar.
Farfar fick senare i livet cancer i magen och opererade samt fick Stomi, farmor tog hand mycket om honom, detta väldigt starkt. Det var endast i slutet som hon inte orkade mer.
Det tog hårt på alla när vi fick reda på att pappa/sonen/brodern/vännen/arbetskamraten var försvunnen och vi alla räknade nog med att han var död, även om man inte ville tro på det. 3 riktigt hårda veckor när vi inte visste något, inte visste vad som hänt, vart han var och om han ens var i livet. I  slutet av November fick vi beskedet att de funnit honom död i skogen, men inte s.m. lr så, samt ingen alkohol i blodet. Han försvann alltså precis i början av November och hittades ca 3 veckor senare, allt 2003. Jag glömmer det aldrig, glömmer inte den kvällen. Ingen av kvällarna, inte den kvällen när vi fick reda på att han var försvunnen och inte kvällen då vi fick reda på att han hade hittats död. Då har vi ändå vart hyffsat i närheten hela tiden. Jag önskar bara att jag kunde be om ursäkt för allt idag.
Begravningen hölls i December, och där fanns familj, goda vänner, arbetskamrater samt elever. Han kremerades, urnsättningen var fin och ligger som sagt var nu på Vårdnäs kyrkogård.
Vår farfar förlorade vi i början av April, nog närmare bestämt 4 April (Minns inte exakt, förlåt). Mycket på mindre än ett halvår.




Jag och pappa, då jag inte var så jätte gammal. Likheterna kanske syns? (Dålig bild, ber om ursäkt).

 
Pappa en sommar på Sjögesäter.


Pappa på Eknäs, Trosa. (Dålig bild, ursäkta igen!)


Pappas grav vid Alla helgona 2008. Hjärtat gjorde vi själva (Jag, Mamma, Soffan och Andreas).


Vägen till Västerby från Brokind och Vårdnäs.


Vägen till Västerby från Sjögesäter och Linköping.


Västerby Herrgård. Minns när pappa satte upp adventsstjärnor i halm i fönstrena precis brevid entrén.


Pappas grav sommaren 2009.



Jag ber om ursäkt för allt jag sagt pappa, men det har jag gjort tidigare. Jag hoppas du godtagit det. Jag hoppas du ser mig och jag hoppas att du ser vad jag tänker.
Jag hoppas att du finns här och stöttar mig och Andreas, Soffan och mamma samt farmor och dina älskade bröder. Men mest oss :P, skojade bara. Jag vet att du bryr dig, innerst inne.
Jag gör så gott jag kan, jag kämpar. Jag håller ordning här hemma så gott jag kan och hoppas att du skulle vara nöjd med det du ser. Ja, det är ju inte det som betyder mest, men hade kännts skönt att veta att du var nöjd över mig.
Jag älskar dig pappa.



Måste även tillägga att jag älskar min mamma otroligt mycket. Vet inte riktigt vad jag skulle göra utan henne, men ändå är jag rätt medveten om att jag en dag kommer förlora henne med. Usch. Vill inte tänka på det ens!
Jag har vart orolig ett par gånger, men så lätt försvinner inte min mamma. Hon är stark och kämpar.
Du är ett av mina allt, Soffan och Andreas de andra. Katterna betyder även otroligt mycket.



Älskar er, och glömmer aldrig dig, pappa. Tro inte det.


Fredag 21/8

Hej!

Jag får först och främst nämna att jag faktiskt skrev ett inlägg igår, men sen började självklart nätet att krångla och då försvannsjälvklart allt. Jag förstår inte vad som är fel på internetet..?
Får väl göra en sammanfattning om gårdagen nu då.



Vaknade väl hyffsat ok, som vanligt, och hade ju ledigt eftersom vi fick en schemaändring i Onsdags. Rätt skönt, men hade ju vart kul att sätta igång med skolan, än bara ha ledigt. På morgonen/förmiddagen hann jag med lite här hemma, tvättade första maskinen och sen kom Sandra rätt lagom eftersom jag hade bjudit upp henne på fika. Getingar som störde lite när vi fikade ute på altanen, men vi överlevde, och även fikat. Därpå kollade vi på film, "Ciderhusreglerna", tog en paus för att gå på toa samt hänga tvätt och sen se vidare.
Efter att Sandra stuckit hem fortsatte jag med tvätten. Tvättade allt som behövdes tvättas samt Andreas täcke/gammal sovsäck. Gick rätt bra.
När Andreas hade kommit hem och så åkte vi och handlade lite och sen hem och fixade mat samt betalade bilskatten. Skönt att ha det gjort.
Det var väl i stort sett en sammanfattning av den dagen.
Vädret var föresten fint.



Idag vaknade jag rätt ok med, 8 typ. Låg och drog mig ett tag och sen upp för att gå på toa samt bädda. Därav försöka hitta kläder som inte spelar så stor roll innan jag skulle byta om till annat för att åka till skolan, trodde jag ja... När jag satt vid tv'n och hade ätit lite och så ringde min lärare och rapporterade att det inte vart någon rehab/hab. idag eftersom läraren i det ämnet blivit sjuk. Skulle istället bara kolla kursplanen på nätet. Lät ju rätt ok, men jag hade ju sett fram emot att få göra något idag och sätta igång lite.
Saknar Andreas.... fan, gör det varje dag. Vill bara vara nära. Men han är ju på jobbet sen ska han vidare och plugga teori. Blir att åka in till honom sen när han är på körskolan. Längtar bara tills han har körkortet i handen.
Borde kanske städa, men ingen ork och lust.
Borde borsta tänderna, men har inte kommit så långt än.
Vi kan inte påstå att vädret är fint, det har vart grått sen jag vaknade. Deppdag, men ska kämpa så att det inte blir det.




Älskar dig så jävla mycket att du inte fattar. Du betyder så oerhört mycket för mig.



Ska nog göra nån nytta nu, men ni får ha det bra.

Kram

Onsdag 19/8

Hej!

Allt bra med er?
Här är det helt ok. Solen är ju framme, temperaturen är hög ut i kroppen, eller åtminstonde ute i det gröna, och jag har läst det jag skulle till Utvecklingsstörning, den lektionen som vi inte fått reda på att de hade flyttat till en annan dag, och gjort den uppgiften vi skulle göra till Omvårdnaden. Perfekt! Passade på att sitta ute på altanen och göra det.
Har även dammsugit efter en av katterna som hade ner en kruka och växt, keramikkruka som gick i typ tusen bitar, nja, ska inte överdriva men det kändes som så, så det var bara att dra fram dammsugaren och dammsuga upp det och då passade jag på att ta hela lägenheten. Sedan hoppade den andra katten upp på tidningshyllan, antingen för att han såg nåt eller bara ett infall, och hade ner endel tidningar. Ska alla kämpa för att jag ska jobba idag.

Nu är älskling hemma och ligger och pluggar sin körkortsteori.

Har även haft bilen ståendes i vårt fina garage inatt, eller ja, fint och fint, men det ser åtminstonde inte illa ut. Hämtade även vinterdäcken samt ställningen till dem igår. Skönt att ha allt hemma. Garaget är inte jätte brett, men bilen går in och det är huvudsaken. Jag kan både öppna och stänga garaget, och tur är väl det. Så nu står den där inne och njuter, även om hon nog får komma ut snart igen för Andreas är sugen på MCDonalds idag. Kanske även blir en tur till Biltema, jag vet inte riktigt. Bilen knölar nämligen lite i starten, måste typ "starta" två gånger för att den ska igång. Behövs mycket kraft, så min älskade bilmekaniker får väl kolla på det.

Filmerna jag väntade på kom igår, nu är det bara kläder från HM som jag går och väntar på.

Borde även duscha av mig, men tar nog det senare, när det mesta är klart som vi planerat.

Vet föresten att det inte blivit några bilder inlagda på ett tag, kanske skulle testa att få in några. Var precis och tog lite foton nyss, för att ha nåt att lägga ut. En blandning av gammalt och nytt.

Jävla katter. Nu hade de ner nästa kruka... nu börjar jag blir sur, så Andreas fick ta hand om det nu.


Melina då vi var barnvakt åt henne ett par timmar första dagen på Skänninge Marken. Här med sin ballong, en häst, som hon fick av oss, samt en lavendel i handen.


Järnvägsparken i Skänninge vid Skänninge Marken, då jag, Andreas och Pär tog en liten paus.


Någon av kvällarna, jag minns inte vilken, under Skänninge Marken åkte jag och Andreas in till Vadstena och åt på Slottsvillan, en restaurang. Det var grillbuffe och riktigt gott, det kan jag lova.


Här om dagen fångade jag Molgan på bild när han låg och sov. Sötnos.


Nyss var jag ute och tog lite kort i vår "trädgård". Här Malvan vid staketet.


Små blå blommor vid vår trapp, kan det vara Förgätmigej.


Vår altan. Möblerna fick vi av mamma och Soffan när vi hade fyllt år.


En av våra fina Liljor. Tyvärr har de flesta börjat vissna, men förhoppningsvis tar sig de andra knopparna med så de blir fler.


Mozart mellan alla bus och innan de hade ner den andra krukan.


Molgan Bus.


Älskling när han läser teorin och innan han fick dammsuga.

Nu ska jag dra mig här ifrån, men hoppas ni får en trevlig kväll, trevligt läsande och trevlig titt på fotona.

Kram

Tisdag 18/8

Hej!

Precis hemkommen från Mjölby. Var nämligen inne och hämtade ut nycklarna till vårt garage. Egentligen börjar vi hyra det den 1 September, men jag ringde in och kollade när vi kunde hämta nycklarna, fick vi reda på att nycklarna fanns inne, men killen som haft det innan stod fortfarande på pappret, men sedan kom det fram att han flyttat till Linköping, så vi fick ta nycklarna i alla fall. Annars får man väl lösa det om det skulle bli några problem. En fördel att jag kan hämta ut nycklarna även om det är Andreas som står på kontraktet.

Ogillar när folk går med på en sak och efter typ 10 minuter meddelar att de ska göra nåt annat istället. Usch, sånt gillas inte. Då vet man ungefär vart personen står.

Har i alla fall nu ätit, matlåda från igår. Färsk pasta med citron smak samt kyckling, någon sås och lite bearnaisesås. Andreas som gjorde maten igår, min älskling. Han är så duktig.
Jag kan även tillägga att han satt igång att plugga teori nu, han läser sin teoribok varje dag. Usch, nu saknar jag honom igen. Men det betyder väl att jag älskar honom? För det gör jag fan i mej. Vill bara ha hem honom nu, men ett antal tímmar kvar tills han slutar jobbet.

Sitter även och väntar på posten, väntar ju både på film och kläder. Längtar, längtar.
Tvättar även lite, bäst att passa på idag när jag har ledigt, första riktiga dagen på terminen, ledigt. Alltid lika bra, och så kommer det vara resterande Tisdagar i skolan, förutom när jag har praktiken och ev. något undantag. Tyvärr går jag längre på Fredagarna än i våras, men det får man väl ta.
Tvätten som jag tvättat är nu upphängd och fixad. Orkade inte riktigt köra den andra maskinen, men det var inte mycket alls heller.
Funderar nu på att ta och sätta mig vid tvn samt brodera lite. Vill ju få det klart och då kanske tiden går lite snabbare tills posten kommer?

Vi kanske hörs senare.

Ha det bra nu.
Kram

Måndag 17/8

Och den där jävla mensen som fortfarande inte är helt normal, men börjar garanterat bli. Och jag som fan i mej hade hoppats. Gaah.
Har i alla fall hunnit ringa CSN för att kolla gällande mitt studiemedel, för att se om de hade fått in papprena och så och blir glad och överraskad över att fått in pengarna idag, så nu har jag betalt mina räkningar, som jag fått hem så länge, förutom skatten på bilen, det tar jag någon annan dag. Brukar inte betala de så här tidigt i månaden annars, men nu är det gjort.
Har även hunnit dammsuga av här hemma samt diskat, lite skönt att ha det gjort så man bara kan slappa när man kommer hem sen. Tog mig även tid att duscha, det känns ju trevligt att åtminstonde vara fräsch där. Men fan.... lite depp ändå.
Kan rapportera att jag inte är ett dugg nervös inför skolan, vet ju vart jag ska, nog i stort sett vilken sal och känner människorna. Var en annan grej när man började i Januari. Då var nervositeten på topp.
Saknar Andreas, som jobbar. Vill bara vara med honom, vara nära och mysa. Saknar, saknar, saknar. Det är inte lätt. Älskar dig så jävla mycket.

Söndag 16/8

Hej!

Nu är vi nyss hemkommna från Rosita, Andreas syster, med familj, som vi har firat eftersom hon fyller 33 år idag. Där fick vi fika (kaffe/saft, bulle, sockerkaka samt glasstårta) och umgicks lite. Lite Yatzy spelades, jag vann den omgången jag var med, och skitsnack snackades. Alicia fick bäras i återvinningslådan, söt som hon är men jag tror inte man kan återvinna henne? Rosita fick fina presenter, av mig och Andreas en Välkommen skylt, två små ljuslyktor samt en Hibiskus blomma men då var vi även med på en gemensam present tillsammans med Mona och Sten, Marie och
Melina, Peter, Johanna samt Louise, nämligen lakan. Ett par trevliga timmar tillsammans med dem, tyvärr inga foton.

Idag har vi annars varit inne lite i Linköping, köpte ju blomma samt lite andra småsaker på Plantagen, sen vidare till Ikano där jag köpte en tunika samt ett par leggings på Vero Moda samt lite mappar till skolan på Bokia(heter det det?). Vi passade även på att fika lite.
Sedan vidare hem till Micke och Sandra där vi tog lite kaffe, för att sedan åka hem igen. Där fixade vi och plockade, jag åt och vek tvätt. Andreas hjälpte även till och sedan tog han lite tid och pluggade teori.

Imorrn sätter skolan igång igen, efter en lång, skön sommar. Blir nog bra, inte lika nervöst nu, som det var i Januari när jag började. Men det träliga är väl ändå det där med kurslitteraturen. Men det löser sig nog. Hoppas också att schemat blir lika bra som förra terminen. Nu blir det ju mer omvårdnadsämnen och inte den där träliga psykologi och så. Ja, det gick ju bra men var rätt tråkigt. 

Ibland tänker man, jag tror du och jag önskar samma grej, älskling. Jag vill nog med, man vet ju aldrig hur det blir. Men jag önskar, jag önskar.



Uppdatering.

Sovstund strax. Magen gör ont och ja.... Vi får se som sagt.

Kram

Fredag 14/8

Hej!

Sitter och har ont vid en viss punkt på högra sidan av nacken... Så ont att det är träligt att försöka kolla åt höger utan att flytta hela kroppen åt det hållet, ni kanske förstår? Det knäppte bara till i axeln förut. Kanske en nerv i kläm?  Det blir bättre ibland, men det är jobbigt. Har i alla fall lyckats äta frukost, klä om mig och borstat tänderna sen jag fick ont. Nu har det blivit en paus här istället och jag borde städa, men vi får se hur det går. Ändå ett par timmar kvar tills Andreas kommer hem.
Katterna busar, ingen nyhet. De får lite ryck ibland, och nu var det Mozart som busade lite med deras gosedjurslejon. Att ett lejon kan vara så roligt?
När Andreas kommit hem så blir det ju, som jag nämnde igår, typ Vadstena direkt igen eftersom han ska plugga sin teori.
Böckerna jag lagt ut på blocket har jag fått svar på, ska jag vara ärlig så trodde jag faktiskt inte att jag skulle bli av med dem. Känns lite kul, och det blir lite extra klirr i kassan. Lär väl behövas eftersom jag själv måste införskaffa böcker till hösten med.

Orkar inte skriva mer nu.

Ha det bra.
Kram

Torsdag 13/8

Sitter och är så seg som man i stort sett bara kan bli. Ingen ork känns det som, men jag har åtminstonde ätit frukost, bäddat, sopat av lite här hemma, borstat tänderna och vikt tvätten som var. Vid 12-tiden kommer Sandra upp på fika, ska bli trevligt. Skönt att få lite sällskap.
Pratar lite med älskade syster på Msn, skönt att bara babbla lite.
Imorrn blir det väl att städa, samt att jag och Andreas ska in till Vadstena imorrn igen för att han ska plugga mer teori.

Inte mycket att skriva just nu.

Får tillägga att vädret inte är perfekt idag, solen kanske är framme lite men inte mycket att hurra för.

Veckan har gått snabbt, imorrn är det redan Fredag och på Måndag börjar jag i Mjölby igen.

Onsdag 12/8

Hej!

Kom precis hem från Vadstena, jag och Andreas har suttit och pluggat teori på hans körskola, eftersom det börjar närma sig lite viktiga mål. Men den dagen det kommer kommer jag skita på mig. Jag tror verkligen på dig älskling, jag vill att du fixar det här och det kommer du göra! Den dagen... då du.

Idag har annars Johanna P vart här, gud som jag saknat henne. Och gud så kul det var att träffa henne, även om det självklart inte är samma grej som när man bodde hemma, sov över hos varandra och låg och garvade till filmer. Du finns här, även om du inte är här. Vi var ute och åkte in till Mjölby där jag köpte skrivblock samt lite nya pennor till skolan. Bra att vara lite förberedd.

Vart föresten Panpizza idag, fast i långpannan. Hemmagjort och riktigt gott och lyckat. Inte så krångligt och träligt som jag trodde, men ska nog köpa typ pizzaformer nästa gång jag ska göra det. Men verkligen något som jag rekommenderar er andra. Lite mer jäsning, men det kan man ta.

Imorrn blir det nog rätt lugnt.

Kram


Tisdag 11/8

Hej!
Kom hem för ett tag sen och har precis ätit ett par smörgåsar och borde snart börja städa av lite här hemma, åtminstonde dammsuga och skaka mattor...
Har tidigare vart hos Sandra och druckit kaffe, kollat på tv och snackat skit under tiden som min kära bil var på Bilbrodd och gick igenom en Ekonomiservice. Mittre ljuddämpare har ett läckage, typ, så de ska väl fixas nån gång samt att det var nåt mer som var slitet... annars såg det väl ok ut. Men det som nyss nämndes var väl inte så jätte akut. Skulle ju dock kosta lite...men det får man väl räkna med. Men allt kunde ju ha vart värre. Men känns skönt att en service är gjord nu i alla fall.
Ikväll kör Andreas, så då blir det in till Vadstena.
Imorrn kommer Johanna. Längtar, ska bli så kul att träffa henne igen.

Fort. Måndag 10/8

Sitter nu och tar det rätt lugnt, är seg och har vart konstig i magen.
Var ju nere på Apoteket förut, ja vi har ett sånt i Skänninge, och sedan stack jag bort till Sandra en stund för att fika, det var riktigt gott. Satt och fördröjde en tid där för att sedan återvända hem för att fixa Lasangen tills Andreas kom hem. Regnet satte igång att stå som spö i backen, det åskade samt blixtrade.
Timern till fönsterlampan tickar på och låter, rätt störande. Speciellt på kvällen när man försöker somna, jag vet efter gårdagen.
Katterna ligger och sover på vår säng och Andreas kollar på "Simpson". Jag är sådär seg och lite myssugen.

Måndag 10/8

Hej!

Sitter just nu och kollar det vanliga som brukar bli kollat, bloggarna som är intressanta, mailen osv. Jag vet, jag skrev inget igår, och passar därför på nu.

Igår drog jag, Andreas och Micke ner till mamma och Soffan. Skönt att komma iväg och jag passade även på att tvätta av min bil samt städa ur den. Det behövs ibland, och i bagagerutrymmet var det litet skitigt efter vår svampplockningstur för att tag sen tillsammans med svärföräldrarna, mamma och svägerskan, då vi lade skitiga och leriga stövlar där. Nu är det rent i alla fall och jag är rätt nöjd. Upptäckte dock att vi snart måste ta en tur ner igen för att fixa lite stenskott i lacken... skönt att få sånt fixat innan vinter.
Där nere hade vi i alla fall det trevligt och vi var kvar till kvällen.
Diva lekte, som vanligt, med sina äpplen, och mamma ryckte även hennes päls. Jag åt lite och vi fikade. Soffan jobbade, men var även hemma lite.

Idag har Andreas börjat jobba, sådär efter semestern. Måste erkänna att det är tomt här hemma utan honom och jag saknar honom. Skönt att kunna sakna. Jag har plockat lite här hemma, diskat det som var och allmänt plock.
Jag har även passat på att rensa ogräs ute och ryckt lite gräs, något som jag faktiskt hade planerat redan igår. Inte alltid det går som planerat, men jag måste tillägga att det behövdes. Pratade även endel med grannen ovanför, härligt med folk som faktiskt pratar. Liljorna som vi planerade i våras blommar och doftar underbart, speciellt på kvällen. Blir nog fler liljesorter till nästa år, då vi planerat att gräva lite mer i vår "trädgård". Penséerna blommar även härligt, detsamma med en ros samt pelargonen som vi båda har i krukor.


Gul Ros samt Pelargon på vårt altanbord.


Vita liljor. Dem doftar underbart och insekterna trivs bra.


Penséerna samt  Gräslök.

Jag har också nu äntligen fått tag på Mjölby vuxenutbildning för att kolla upp det jag tänkt, om de fått in mitt papper samt kurslitteraturlista. Kurslitteraturlistan får vi ut vid upprop m.m, känns rätt  skumt.... Hur sjutton ska man hinna få tag på alla böcker? Och pappret, ja, det hade de fått. Alltid nåt.
Borde skutta in i duschen, känner mig inte så fräsch och trevlig efter ogräsrensningen och tänk alla fästingar.. ja, de kanske inte lever i just vår trädgård, men känns tryggast att duscha ändå. Kommer snart tillbaka då.
Måste tillägga att det var riktigt skönt att duscha.

Jaja, men nu ska jag dra mig. Måste ner till Apoteket för att köpa fotkräm och sen hem och i stort sätt börja med Lasangen som ska bli middag idag.

Ha det bra så hörs vi.

Kram

Lördag 8/8

Har tagit en lugn paus, från ingenting, för att dikta ihop något här. Sommarvärmen har inte lämnat oss än, så man är rätt seg och trött samt ingen ork att göra något.
För ett litet tag sen åt vi lite, gick förbi Sibylla/Flötet på hemvägen från svärföräldrarna och köpte meny 2 (150 gram hamburgare o pommes), eftersom jag var hungrig. Satt ute på baksidan här hemma o åt o sen kände jag för att sätta mig här vid datorn, så så blev det.
Dagen har i övrigt varit lugn, vi tog det lugnt på morgonen och myste och lite så, jag tog en dusch, åt lite, såg på tv och sen gick vi bort till Mona och Sten samt Andreas syster Johanna. Sten var dock ute och gick, men vad gör det? Vi satt och snackade och så, sen skulle vi hem o såg Sten på vägen så då passade vi på att snacka lite skit med honom med.

Sitter och tänker på att Andreas börjar jobba på Måndag... Känns rätt träligt, sommaren har gått så oerhört snabbt. Vill ha mer ledig tid med honom.
Tänker även på att skolan börjar snart, har ens inte fått en kurslitteraturlista.... Hur fan ska man då hinna skaffa fram de böcker som behövs? Inte så mycket nervositet åtminstonde, kanske är skönt att sätta igång igen och få igång vardagen? Jag tycker ju ändå att den terminen som vart funkat rätt bra. Betygen klagar jag inte på, jag anser att jag fick helt ok betyg, betyg som jag faktiskt satsat på. Annorlunda än på gymnasiet och högstadiet. Har väl orken nu och känner lusten till det.

Jag sitter och tänker och tänker på annat med. Jag vill helst inte gå in på det, men inget på väg vad jag vet i alla fall. Men jag kan lova att ibland hoppas jag. Vi får väl se när det blir. Om det blir, men det hoppas jag fan i mig. Jag vet hur jag vill ha det osv.

Vart inte så mycket idag, men vet inte riktigt vad jag ska skriva.

Kram

Fredag 7/8

Sitter och tar en paus. Borde städa, borde göra mycket, men som vanligt har jag ingen riktig lust.
Har tvättat och påbörjat att sy de gardiner jag köpte tyg till för ett tag sen, men jag orkat inte riktigt göra klart dem idag. Det var skönt att få lakanen och handdukarna, som legat i tvättkorgen ett par dagar, rena. Självklart tänkte jag ju också att nu kan jag passa på, då jag har möjligheten att få tvätten att torka ute eftersom vi haft så fint väder idag.
Andreas ligger och pluggar sin körkortsteori, jag har gått och tjattat i ett par dagar om den, han måste ju sätta fart. Vi vill ju att han ska fixa sitt körkort! Det är ju inte bara jag som ska köra bilen i all framtid.
Lars Winnerbäck står på i stereon i köket och jag borde dra av den, men har inte ork till att resa mig och göra det.
Tidigare var svärföräldrarna här på lite fika och struntprat.
Vi var även på Sharpman tidigare idag, eftersom jag sett att de skulle ha utförsäljning, och ja, det hade dem. Jag hade nämligen tänkt mig att hitta en fleecetröja till hösten, och hittade en för 249:-, så den fick det bli. Skönt att ha när det blir lite kallare och även till vintern. Vi passade även på att köpa kattmat, som vanligt. På tal om katter så har även katternas klor idag blivit klippta, något som jag tänkt på att göra ett tag, men aldrig fått ändan ur vagnen till. Skönt och katterna var ändå rätt lugna.
Jag får be om ursäkt att det inte blivit så många inlägg här de senaste dagarna, jag har inte haft någon ork eller lust. Det har också varit rätt varmt, och vi har vart ute rätt mycket eftersom Skänninge Marken var Onsdag samt Torsdag. Hittade lite blandade grejer, och gjorde av med endel pengar, men det får man räkna med.
Idag ringde Andreas jobb, så han börjar jobba på Måndag. Anledningen är den att de har så mycket jobb, att de måste ha in sin personal. Detta hade Andreas sagt till om att han kunde tänka sig att jobba sista veckan på sin semester, så det får vi ta. På Tisdagen ska bilen in på service och Andreas ska även köra på trafikskolan och på Onsdagen ska jag träffa Johanna P. Längtar!
Måste även tillägga att jag plockade iordning lite snabbt i vårt förråd vid lägenheten förut. Det var lite stökigt på golvet och jag vill gärna kunna gå in där. Så nu hänger nya fleecetröjan samt ulljackan där inne med i väntan på att bli använt.

Blev lite knäppt och tråkigt inlägg nu, men måste faktiskt erkänna att jag inte orkar tänka och skriva just idag.
Ha det bra.

Fort. Tisdag 4/8

Eftersom det förra inlägget inte var så värst roande, kommer jag nu med ett annat. Jag har inte mått perfekt idag, eftersom jag bland annat har det jobbigt med min allergi just nu, men efter lite medicin kan jag nu stå ut lite i alla fall.
Städade klart förut och sen kom älskling hem efter att ha övningskört rätt mycket.
Därpå gjorde han lite mat, Ost- och Skinksås med pasta till. Så gott och han ansåg att han kunde fixa maten samt nu diska, ett par timmar senare.
Sen tog vi en promenad här i Skänninge för att kolla runt lite, imorgon börjar nämligen Skänninge marken som pågår i 2 dagar, och förberedelserna har pågått här i Skänninge ett par dagar nu, så vi var lite nyfikna på hur långt de kommit. Och vi var inte de enda, så då träffade vi på lite folk att prata med. Rätt kul. Sen så tog vi en promenad upp till Mona och Sten och medan vi väntade på dem så satt vi och hade roligt utanför deras port. Snart kom dem och vi gick in och under tiden som vi drack kaffe och åt lite bröd och ost kollade vi på sommarens sista avsnitt av "Allsång på Skansen".


Vadstenagatan under sommaren.


Älskling, som är lite butt eftersom jag envisas med att ta kort på honom.


Himlen.


Grönskan.


Vadstenagatan samt lite solsken.


Fika hos Mona och Sten.


Svärföräldrarna.


Älskar dig..


Himlen på kvällen.

Älskar dig som fan älskling. Du betyder så mycket.



Peter.... Vi bryr oss fan i mej.



Tisdag 4/8

Borde sätta igång, verkligen sätta igång. Känner mig så slö, ärligt talat nu. Känns inte som att jag har gjort ett skit idag, och då hade jag faktiskt planerat att göra endel, jag LOVAR.
Sen att jag har diskat, tvättat 2 maskiner, den ena är i nu, bytt lakan o lite, men måste göra mer. Göra allt. Och gråta lite :P.

Ingen ork att blogga, ingen ork o lust alls.


Söndag 2/8

Hej!

Idag har dagen tillbringats bla tillsammans med Micke, Sandra, Pär och Andreas på Gocarten i Linköping. Rätt roande, även om jag inte körde. Filmade lite och tog kort.


Andreas och Sandra gör sig klara inför racet.


Pär väntar samt kolllar banan.


Pär, Andreas, Micke och Sandra väntar på att få börja.


Sandra, Andreas, Micke och Pär, ready, stady, Go!


Sandra gasar på :P!

Bildena får tala för sig själv och nu tänker itne jag sitta här mer.

Kram

Lördag 1/8

Hej!

Idag vaknade jag hyffsat ok, iaf enligt mig, och gick sedan upp. Vart lite butt på Andreas som tog 3 skivor av brödet och endast lämnade 1 till mig så det höll i sig ett tag, men gick nog sen över. Sen tog jag väl det lite lugnt ett tag, Andreas duschade och rakade sig och sen åkte vi in till Ikano, där jag ville köpa en munktröja på BikBok som jag sett tidigare. Hittade den samt en "klänningstopp", varav allt som allt gick på 99,50:-. Billigt enligt mig. Finns ju faktiskt dyrare och det hade vart mycket dyrare innan.
Därpå åkte vi ner till mamma, som jag pratat med tidigare. Eller ja, mamma, Soffan och Diva. De alla betyder väldigt mycket för mig. Soffan var i stallet när vi kom hem, så vi busade lite med Diva som fick jaga både äpplekart och stenar, stenar som mamma kastat i rabatterna och som sedan Diva springer och lägger tillbaka på gräsmattan. Det ät lite kul. Sen passade mamma även på att tvätta lite, och vi tog det lugnt. Lagom tills lunchen/middagen var klar kom Soffan hem från stallet för att lagom hinna äta och sedan åka till jobbet, då hon jobbade kväll idag. Hon kom perfekt till kvällsfikat och sen åkte vi efter det. Gud, det är bara en sammanfattning av dagen, men det betydde oerhört mycket att åka ner, eftersom mamma är mamma. Saknar henne nu, när jag tänker på henne, och även Soffan.
Måste även tillägga att vi stannade till hos pappa på vägen till mamma och Soffan, men han bjöd inte på något kaffe och klagade på att vi inte rensat ogräset hos honom på ett tag. Älskar dig pappa, önskar dig tillbaka ibland, men vet att du aldrig återkommer till oss.


Diva som busar runt, här vid Ringblommorna.


Andreas, som lockar på Diva. De hade en riktig busstund.


Min bil samt mamma på ett litet hörn, då mamma passade på att rensa ogräs idag när det var så passande väder.


Diva som ligger och tar en snabb paus, samt mamma.


Andreas och Diva. På just den här bilden har Andreas ett litet äpplekart i handen, som Diva försöker fånga emellan.


Tvätten, som fick hänga ute och torka. Texten på örngotten stämmer bra in, mamma är världens bästa mamma.


När vi åkte hem möttes vi av stilla vatten, underbar väg att åka längs med vattnet.

Nu har jag ätit upp återstående godis i godisskålen från igår, så jag ska nog göra något annat nu.

Ha det så bra, ni andra, så hörs vi.

RSS 2.0