Onsdag 8/9

Då vi flyttade in i vår nuvarande lägenhet sattes foton och tavlor upp, men det blir ju lätt att man tröttnar.
Nu gäller det sovrummet. Jag vill att det ska se stilrent ut och vill helst inte ha massa småplotter uppe på väggarna. Ni ska få se...


Tavlan ovanför sängen har jag målat. Dock känns den lite liten över
vår rätt stora säng. Helst skulle jag vilja ha upp en större och lite mörkare tavla,
kanske en lite mer avlång tavla.



En vägg som är som gjord för en lite större tavla och här är småplottret jag pratade om nyss.

Det som lockar är att kanske köpa någon sådan där New York bild eller så, men jag vet inte riktigt. Färg helst, men svartvitt skulle väl funka med.
Jag har även några mindre foton jag vill ha upp, men vart??? Det är inte lätt.


Annars är allt bra. Syrran och Micke har varit här. Trevligt med lite besök när man är ledig. Andreas jobbar över och jag saknar honom.
Imorgon och på Fredag jobbar jag (har varit ledig i 2 dagar) och sedan på Lördag kväll ska vi in till Linköping och käka med mamma, Soffan och Micke, då Soffan fyller 20 på Söndag. Present är fixad, så det behöver vi inte tänka på.




Onsdag 1/9

Går runt och gör mig iordning. Snart frukost och sen dra sig mot jobbet. Hoppas dagen blir bra, och går lite snabbare, än igår. För igår gick inte dagen allt för fort. Vi hade konferens på jobbet, men blir segt att sitta stilla så länge. Vi gick igenom vissa grejer runt brukaren, rullstol m.m. Förhoppningsvis blir det nog bra.
Jag jobbar kväll idag med (gjorde ju det även igår). Får lov att erkänna att det kan vara rätt skönt att jobba kvällar. Skönt att åka hem när det är mörkt ute, dock tråkigt att man i stort sett går och lägger sig direkt när man kommer hem, men igår kväll var jag trött, så då var det bara skönt att gå och lägga sig. Men det är i alla fall lättare att komma iväg till jobbet nu när Andreas jobbar igen också.

Ledig 4 dagar sen. Planerna är att hinna baka och städa, funderade på att ta bakningen imorgon.

Men nu måste jag käka frukost.

Ha de bra!


RSS 2.0