Inte mycket.

Fredag igen. Jag har längtat! Så underbart när Shaggy är hemma ett par dagar.

Idag har jag inte gjort så mycket.
Hämtade Shaggy på jobbet och sen åkte vi till hans körskola lite. Satt och pluggade. Jag är stolt över honom.
Sedan in till Mjölby en snabbis och sen hem. Där låg vi och slappade lite, sen blidde de tacos. Gud vad gott det var, mycket länge sen vi åt det.
Sen väntade det tråkiga... att diska. Men det var inte så mycket disk.

I övrigt är jag lite smått förkyld.

Nu sitter vi hos... ja, ni kan väl gissa... svärföräldrarna!

Är sugen på cider, men har inga pengar.

Älskar dig, älskling

Kram

Trött som fan.

Sitter och tänker. Saknar rätt många personer i  min närhet. Många som betyder så oerhört mycket. Är glad att jag bor med den jag älskar så mycket, även om jag också älskar mamma och syster så oerhört.
Saknar Johanna, som sitter i London. När kommer det nåt brev?! Jag får väl skicka iväg ett till.
Saknar mamma och syster så mycket. Ibland är det så tomt utan dem. Bara tänker. Dem är de sista jag vill förlora. Kommer ändå göra det någon gång. Vill inte.

Var inne i Linköping idag... eller ja, även nere i Rimforsa.
Kom in vid typ halv 10, hämtade upp Soffan i Lambohov på mammas jobb, sen till körskolan Ingelas. Där bokade hon in några körlektioner samt en teorilektion. Vad duktig du var, Soffan. Jag vet att det är jobbigt med nya saker.
Sedan in till stan ett litet tag, gick och kollade i affärer och pratade lite. Därpå åkte vi till Snoddas, där vi åt en välförtjänt lunch. Efter det drog vi ner till Rimforsa där vi var inne på Swedbank för att hämta Soffans id-kort och sen hem till mamma och Soffan, där Jack och Diva befann sig. Men dem fick allt stanna hemma när vi åkte vidare till stallet. Där stannade jag ett par timmar innan jag åkte hemåt.
Fick även pengar av Soffan. Hon är underbart snäll.

Nu sitter vi trötta hos svärföräldrarna. Har flyttat över en låt till mobilen, eftersom jag tog med installationscdn till mobilen för att kunna flytta över musik m.m från mamma. Ska nog åka hem snart, Shaggy skulle tvaga sig idag =).
Var inne och tankade lite förut med, bensinen låg ju på 12,14 nu.

Katterna är jobbiga hemma. Välter blommor, öppnar lådor, allt som jag inte orkar ta hand om. Hela tiden nåt. Pallar inte det.


Butt

Nu står jag inte ut längre... folk som tror att dem är bäst, som tror att man finns där när dem inte har någon annan att umgås med, FÖR TILLFÄLLET. Jag pallar inte det längre. Snart ryker dem kontakterna.

Idag har det inte hänt så mycket. Gjorde av med lite av de äpplen jag fick med mig hem från mamma, de förvandlades till äpplemos med bitar i. Men mer måste göras med äpple i, har mer äpplen hemma.
Bakade även upp ett jästpaket, som annars bara skulle ligga och bli förstört. Blev lite bröd, Shaggy hade pratat om att han ville att jag skulle baka bröd.
Sandra och Johanna G dök upp, dem tar visst bara för givet. Det tillhör det jag inte gillar. Bara dyka upp, man kan gärna få slå en signal innan man kommer, tycker i alla fall jag. Det är inte alltid man har tid.

RSS 2.0