Hemma

Idag var jag hemma. Kände mig inte bra och känner mig fortfarande inte helt på topp, så blir hemma imorgon med. Bäst så.



Soffan (Syrran) fixade körkortet idag!! Gud vad nervös jag var, bara för att jag visste att hon körde upp. Jag är så glad för hennes skull.
Nu har båda systrarna Persson körkort. Tror pappa skulle vara stolt. Hoppas åtminstonde.



Körde av med dammsugaren lite ikväll, kände behov av det eftersom det var katthårsdamm överallt. Och småsten, det är det jobbiga med vintern.



Nu har vi kommit en bit på det man pratat om iaf. Igår var vi inne i LKPG ett litet tag, fixade nya kort till Shaggy så han kan beställa nytt id-kort. Känns bra.



Älskar Shaggy ! =) <3

Mår inte toppen

Helgen var bra och jag känner väl ändå att jag fick ut något av den. Dock har det gått åt lite pengar, men vi brukar ju fixa det ändå. Köpte vitrinskåp till köket som vi snackat om ett tag, Ikea är inte jättedyra. Vit billyhylla med glasdörr samt glashyllor. Blev riktigt nöjda. Köpte även annan matta till hallen, när katterna springer som de gör drog de ihop den gamla hallmattan (trasmatta), den nya funkar bättre tror jag.
 
 
Mår inte så bra idag. Tror inte jag har feber, men känner mig febrig. Måste dock iväg till skolan ändå, och då kryper sig tiden framåt istället. Hellre iväg DIREKT. Har nämligen prov på fredag och idag kommer vi gå igenom mer saker som är viktiga till provet. Känns så jävla träligt. Får väl se hur det blir. Kämpa, kämpa, kämpa.



Pappas födelsedag!

Uppdatering kan man ju nästan klassa det som.



Kom ju på, förut, att det är pappas födelsedag idag. Han skulle ha fyllt 54 år idag. Herregud. Han dog när han var 48. Så många år som gått.
Saknar honom, ännu mer vid sådana här högtider. Vad hade han önskat sig?! Jag minns inte så många av hans födelsedagar.
Hoppas åtminstonde att han vet att jag tänker på honom. Jag hoppas även att han fick en fin födelsedag tillsammans med farfar.
Älskar dig så oerhört mycket, pappa.

Grattis på födelsedagen, pappa!

Morgon och man borde sätta fart.

Morgon och man kanske borde sätta fart. Dock har jag inte riktigt orken.
Känner mig inte på topp idag samtidigt som det känns riktigt fel att ringa och sjukanmäla sig andra veckan i skolan. Men kan nog stå ut en timme i skolan även om jag känner mig en aning konstig i magen (typ jordbävning där), ont i halsen o allmänt matt (kan bero på att jag är trött men även tecken på något). En timme Medicinsk Grundkurs.
 

Katterna tar det rätt lugnt just nu, riktigt skönt när man inte är på topp. Värsta är väl när dem går framför dataskärmen, eller ligger i knät och trycker på tangenterna.



Det är så att man borde ställa sig i duschen, men jag känner ens inte orken till det. Funderar på att åka in och ta duschen när jag kommer hem. Det är ju ändå bara en timme och då kanske man hinner vakna till lite. Kanske låter äckligt, jag vet inte. Man kanske borde kasta sig in där då. Beslutsångest.



Åka och handla idag när Shaggy kommit hem. Kollade föresten banken nyss och är lite små irriterad på Handelsbanken. Då hade dem ju inte dragit pengarna för räkningarna än och jag skrev i allt igår. Det SKULLE betalas idag. Dem kan inte påstå att jag skrev i dem försent eftersom detta gjordes kl.6.30 typ igår morse. Har andra pengar i alla fall.



Hur kan man sakna sin karl så oerhört mycket även om man träffade honom för en timme sen och vet att vi ses om ett par timmar igen. Blir väl så när man sitter och tänker.



Blev ändå den där rundan i duschen och känns nu som ännu ett moment avklarat. Stod kvar lite extra för att bara kunna njuta och nu svider det i hela fejset istället, blir väl så även om man smörjer ansiktet varje dag. Borde ta hand om håret nu med, men det kanske kan vänta en aning. I alla fall fixat nu.

Sitter även och funderar på frukost men har ingen aning om vad jag vill ha att äta... Finns endel hemma för tillfället i frukostväg.  Borde kanske äta i tid innan jag ska iväg, åker vid tjugo i 9 och börjar 10 över. Blev en smörgås och ett halv glas juice, lite depp att det inte fanns mer juice eftersom det var jävligt gott. Blev i alla fall nåt att äta.



                        Shaggy och Molgan                                                                Mozart

Hemma hos oss har katterna kommit på mycket nya och jobbiga bus. Molgan har kommit fram till att man enkelt kan öppna garderoberna och dra ut innehållet, underklädesgarderoben råkar ofta ut för det. Vi ogillar verkligen det, kan ligga sockar o strumpor utspritt i halva lägenheten när man kommer hem. Båda katterna tycker sockarna och strumporna är riktigt spännande, det blir ju som deras byten.  Molgan tycker även att det är riktigt kul att hoppa upp på våra ryggar när man står en aning framåtlutad. Husse råkar mest ut för det =). Och visst ser Mozarts mage riktigt mysig ut! Så ligger han riktigt ofta och speciellt med



Evigheter sedan

Evigheter sen jag skrev, och jag skäms, men har verkligen inte haft lust eller ork till det.
Livet rullar på, känns som allt har fått ett uppåt lyft.



Har fått iordning på nya lägenheten, även om det nog var det redan för några månader sedan, vi flyttade ju ändå in 1 Oktober.
Köpte ny säng för en vecka sen imorgon, känns som en riktigt bra förnyelse. Den gamla funkade bra, samtidigt som jag ska väl inte försköna allt heller. Det blir bara så eftersom jag inte vill vara otrevlig mot någon. Vilket är rätt men ändå fel. Man ska vara trevlig mot alla, men samtidigt ska man ju inte ljuga/hålla inne med saker.

Hämtade datorn igår hemma hos familjen Näslund. Kändes även det som ett riktigt bra satsning. Den känslan har inte förändrats ännu förutom att jag känner mig elak mot Shaggy eftersom jag suttit endel här idag och även igårkväll. Men man får tänka på båda sakerna... Funderar på att börja skriva mer på bloggen, vi får se hur det blir. Känns inte som att någon läser det tyvärr. Inte samma sak då. Tror jag skulle lockas mer av det om man kände att man fick någon respons.



Ska försöka att inte sitta för länge här idag, vi kom överens om att vi skulle slappa i soffan sen. Riktigt skönt. Kanske skulle fixa det mesta innan dess för att känna att vi kan slappglo ett tag bara.
Imorgon är det ju fredag så då har ingen av oss en lång dag. Shaggy slutar 1 och jag 10.10 (tror jag det var). Ska väl dra iväg och handla och senare äta middag hos Micke och Sandra. Blir riktigt trevligt. Skönt att komma bort och bli bjudna på mat.



Dagen har varit bra i övrigt. Skolan 9.10-12.40. Kände mig för snäll idag, men ändå rätt aktiv. Inte lätt man är rätt seg. J fick skjuts av mig till vår skola. Kändes lite fel, har ingen lust att ställa upp dem som inte ställer upp riktigt på mig. Diskussionerna på lektionerna var roliga, det är något jag har börjat gilla nu. Man kan ändå komma in lite med vad man själv tycker och tänker. Det är iofs tanken, men min syn på det har nog förändrats.
Träffade därpå Sandra, kändes bra. Satt och pratade, drack kaffe ur kopp med fat. Något speciellt, vi hade rätt kul åt det. Någon gång måste man ju festa till det lite.
Dagens middag bestod av "flötets" bamse x 2 med pommes och en vikingpizza... hade ingen ork att fixa någon mat och hade ju haft fullt upp med att damma och dammsuga.



Började skolan den 12/1. Vuxen utbildning Undersköterske utbildning. Känns ok, tror jag mår bättre i längden av det. 1½ års utbildning. Hoppas kunna läsa inriktning med handikappade eller människor i behov av extra stöd. Det är ju bland annat därför jag valde det här. Vill inte jobba med döda, även om det säkert kommer någon gång med.



Vill inte må dåligt, vill njuta av att vara ihop med Shaggy. Har kommit fram till att i Augusti har vi varit ihop i 3 år. 3 HELA ÅR. Känns som ett år max. Vi hade ju nästan varit ihop i 2 år när vi förlovade oss. Jag är så lycklig. Vill aldrig lämna dig, älskling. Hoppas du är medveten om det och att jag bevisar det tillräckligt. Har hänt så mycket under dessa år, men det kanske bara har gjort oss starkare.
Tänk dem som inte har någon. Det värsta är väl att jag nästan får skuldkänslor istället då. Hur ska man göra?!?! Är det brist på självförtroende eller är det för mycket omtanke? Jag vet inte. Jag kan inte svara på det.
 

Saknaden efter pappa kommer då och då. Jag vet att jag inte kan få honom tillbaka, men man kan inte sluta tänka på det.  Mycket finns kvar efter honom. Glömmer honom 



RSS 2.0