Onsdag 12/5

Jag sitter här, lite trött och seg, hos svärföräldrarna.

Det är Onsdag, och imorgon är det KristiHimmelfärd. På Fredag ska jag på typ intervju för ett sommarjobb och annars blir det nog riktigt lugnt.
Även Andreas är ledig de här dagarna. Det känns riktigt skönt, men känns som att det blir en tidig kväll för mig idag, men det får vi se. Eller en myspyskväll.

Igårkväll var vi nere hos Soffans kille Micke, som hade en Golf IV att sälja, från 99. En bil som Andreas föll för och som nu är i hans ägo istället. Så nu är han och Peter ute och åker lite. Det blir nog bra. En bromslampa vi ska byta och sen köpte vi även nya torkarblad. Men den är fin!


Fredag 7/5

Sitter och tar det lite lugnt, har ingen riktig energi idag. Ute är det grått och blåser endel.

Jag har tvättat en maskin, som jag hade planer på att hänga ut, men nu är det ju grå moln på himlen. Har inte bestämt mig ännu för hur jag ska göra, vi får väl se.
Köket är "urstädat", vilket i stort sett innebar att jag har torkat av skåpsluckorna och bänkarna, kylskåp, spis, fläkt och kakel samt diskat.
Snart kommer Andreas hem, han slutade för ca. 10 min sen, så det blir nog bra. Får vi se vad vi hittar på idag.

Sen jag slutade med p-pillrena har min mens knölat rätt väl, så för ett tag sedan var jag inne på gyn i Motala och fick b.la. tabletter som skulle tas för att sätta igång mensen. Till på köpet ska man ta blodprov 3 dagen på mensperioden, alltså imorgon (Lördag). Perfekt, får åka in till Motala då VC i Skänninge såklart har stängt på Lördagarna. I alla fall fick jag en tid till morgonen, och det innebär ju att inte hela dagen förhoppningsvis förstörs.

Igår var Saaben inne ett par timmar på Bilbrodd här i Skänninge, för att alla fyra lagerstöd skulle bytas på den. Under tiden tog jag en promenad med svärfar och därpå gick vi upp till Rosita, Andreas storasyster, med familj. Gosade med lilla Vanessa, som idag blir 3 veckor gammal. Alicia var prinsessa, som vanligt.


Onsdag 5/5

Jaja, jag vet att jag inte har skrivit på två veckor. Jag vet och mitt samvete vet.

Jag har haft praktik i 4 veckor, varav det var sista veckan förra veckan. Detta tar endel på krafterna, och att jobba utan någon som helst lön (förutom studielån m.m. från CSN), så är det inte alltid så kul. Som tack fick jag i alla fall två biobiljetter, alltid något! En snäll grej som verkligen inte alla praktikplatser kör med. Jag trivdes bra med min handledare och det gav mycket att ha de här 4 veckorna.

Soffan, min syster, är nu i USA och åkte för en vecka sedan, om jag minns det rätt. Hon kommer i alla fall hem den 17 Maj igen. Det vart lite knöl med resan, då askmolnet från Island osv. härjade. Hoppas verkligen att de har det bra där borta nu, de har nämligen en kompis som jobbar som Aupair i USA.

Andreas besiktade Asconan i Måndags, vilket det vart lite grejer på att göra. Fixa med sätena, bromsarna och fjäderfäste(eller något sådant), så vi har kollat efter annan bil. Han skulle ringa och snacka lite med banken idag. Vi är inne på ev. en Saab 9-3 (Fin men kostar runt 70.000:-, 2003), en Opel Astra (Dock en liten buckla på och måste fixa lack och lite) eller en bil som Soffans karl har som han vill sälja (Golf IV från 1999 som ser fin ut med!). Vi får se vad ekonomin m.m. tillåter, men vi behöver i vilket fall som helst en annan bil till vintern.
Min Saab ska in imorgon för att byta alla 4'a lagerstöd på den. Besiktning i början av Juni.

Jag kanske har ett jobb på G till sommaren som personlig assistent åt en kille med Autism, får se!

Annars rullar allt på. Allergin är lite jobbig.

Ha det bra nu!

RSS 2.0