Förlovning (Fredag)

Idag har jag och älsklingen förlovat oss. Riktigt fin ring och jag är lycklig. En perfekt dag. Jag mår bra, riktigt bra. Jag och Shaggy ska väl ut o festa lite snart med. Är sugen på det.

Tisdag

Shaggy är hemma idag. Han var hemma igår med. Känns skönt att inte gå själv hemma, men samtidigt ska ju han jobba lite med. Han var yr i huvudet igår på jobbet, så han åkte hem. Blev chockad, men glad också.
Idag kom kläderna från HM, dock fanns inte den svarta blusen kvar, men det gör inget. Shortsen och den andra blusen/linnet var fint. Ska testa allt när jag kommer hem. Funderar på att åka in till Linköping någon och kolla på HM mer. Se om det finns något fint på rean.
På fredag händer det något speciellt. Längtar
Kram

Söndag

Idag åker jag och Shaggy hem från mamma och Soffan. Känns bra och även tråkigt... Skönt att komma hem till katterna och lägenheten, tråkigt att behöva åka. Jag som bara sitter hemma i veckorna. Det är inte ett dugg roligt men vad ska jag göra. Går bara och väntar på att Shaggy ska få sin semester snart... han får den vecka 29(-33). Det är ett tag kvar men jag får stå ut. En hel vecka att gå hemma och bara skräpa nu. Har tyvärr inga pengar annars hade jag kunnat åka in till Linköping någon dag. Sugen på att köpa linnen på HM, svarta och vita. Har bara 2 vita linnen, men inget sådant.
Allt är packat och klart här nu så jag behöver inte tänka på det i alla fall. Åker kustpilen in till Linköping idag... sen sitta och vänta en timme på nästa tåg till Mjölby, men vi får stå ut. Vi kommer i alla fall hem lite tidigare då och det känns bra. Och sen har vi ju varandra. Älskar dig, Shaggy. Det vet du.
Hem och se om katterna har överlevt helgen med Gottis, som skulle ta hand om dem. Tror dock det har gått bra, litar på honom.
Kanske skulle ta och köpa hem lite alkohol och sprit, som Shaggy och jag snackat om. Ha lite sånt hemma, kan vara roligt att bara plocka fram någon gång. Baileys i kaffet, namnam.
Den sista juni har jag gått arbetslös i hela 3 månader. Inte ett dugg roligt, men har gått rätt snabbt. Man har ju vant sig vid det, så det kommer ju säkert bli jobbigt när man ska börja plugga eller jobba sen.

Puss

Midsommardagen (Lördag)

Låg kvar i sängen till 10 idag. Det var riktigt skönt. Undra vad som händer idag? Vet inte om jag är sugen på att hitta på något ens. Kanske. Måste duscha idag med. Imorgon åker vi hem till Skänninge igen. Ska bli skönt, men även tråkigt. Skönt att komma hem till katterna igen, men segt att gå hemma. Går bara och hoppas på pengar just nu.

Kram


Midsommarafton (fredag)

Är hemma hos mamma och soffan, jag och Shaggy. Gottis kollar till katterna hemma, hoppas det går bra. ¨
Seg och trött är jag, orkar inte mycket alls. Har käkat både mat och jordgubbar.
Vill mysa med min älskling, hoppas han vill det. Älskar honom.
Undra hur det gick för Johanna sen. Lite problem med killen tror jag. Inte roligt alls, tycker synd om henne. Han är inte riktigt klok.
Soffan ligger och tjattar om datorn på sängen. Blablabla.
Har vart ute och kört lite med. Skönt, men blir så segt tycker jag, ibland.
Sitter och fryser lite smått även, fönstret står öppet och jag orkar inte stänga. Orkar inte be någon göra det heller.
Borde köpa mig en bil.
Shaggy fick mycket lön den här månaden föresten, hoppas på en förlovning i sommar. Ska in den sista juni och prata med dem på arbetsförmedlingen gällande ungdomsgarantin. Behöver pengarna!!!
Har föresten fixat cv nu, hittade en perfekt sida på nätet där dem hjälpte mig med det. Har sökt några jobb till på köpet.
Sitter och lyssnar på musik. Soffan och Shaggy ligger och kollar in varandras mobiler, roande, eller inte. Lockar inte så mycket.
Blir nog en tidig kväll idag. Är trött som fan. Eller om man ska se om det finns något normalt kaffe (inte snabbkaffe) hemma.
Nu tjattar Soffan så jag ska väl gå och busa med Shaggy.

Kram

Söndag och länge sen jag skrev

Nu är det länge sen jag skrev, har inte haft tillgång till dator och orkat skriva något. Blir så segt efter ett tag och ingen ork att komma på något. Sitter hemma och har tråkigt. Inget jobb än, ska in till arbetsförmedlingen den sjuttonde juni och prata med syvo konsulenten gällande att studera vidare. Kanske finns något kul iaf? Går även och väntar på den sk. ungdomsgarantin som man kan få då man gått arbetslös i 3 månader, har gjort det den sista juni. Behöver pengarna.

Har varit massa studentfirande nu den här helgen. Firade en kompis i fredags och en kompis igår. God mat och så. Idag har vi firat Mona (svärmor) som fyller 57 år idag. Hon fick en fin tröja samt panelgardiner av mig och Shaggy. Tror hon blev rätt glad över presenterna.

Går och väntar på att få hem kläderna jag beställt från HM samt fotofilmerna jag skickade in i veckan som var. Kul att ha något att vänta på i alla fall. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

På fredag är det Midsommarafton. Jag och Shaggy åker ner till mamma och Soffan på torsdag kvällen, det ska bli riktigt skönt att komma bort ett tag, bara hitta någon som kan vara katt vakt under tiden. Blir tre nätter nere hos mamma. Skönt. God mat och passa på att köra lite bil. Förhoppningsvis grilla någon gång med, tror Shaggy skulle bli glad då.

Måste äta mer salt, får kramp i vaderna då och då och mamma sa att det kan bero på saltbrist. Äta saltlakrits eller något annat med salt i. Mycket salt, för jag orkar inte kramperna. Ja, det har inte varit mycket men tillräckligt. 

Är så trött just idag, orkar inte mycket alls. Kanske saltbristen där med, men det regnar även ute. Kan vara det med alltså. 

Går och väntar på att veckorna ska gå så att Shaggy kan få semester snart. Han behöver det och även jag, som går hemma och har tråkigt hela tiden. Orkar inte hitta på så mycket. 

Man kanske skulle gå och bli med barn. Är lite sugen på det men har inte riktigt orken och tiden. Känner mig inte klar med allt innan, om ni förstår hur jag menar.
Vill även förlova mig, men det kommer nog, det med. 

Kram Elin 

Söndag

Är nervös inför imorgon, ska rotfylla (påbörja allt iaf) framtanden då. Mår inte så bra i magen. Orkar knappt något. Vet inte vad det är. Har ingen ork att skriva, så nu vet ni det.

Kram

RSS 2.0