Pappa

Tänker på pappa ibland, kan inte komma ifrån det.
Otäcka tankar, fina tankar.
Saknar honom då och då.
Jag glömmer honom inte, aldrig.

Allt blev så jävla fel, pappa. SÅ JÄVLA FEL. Det skulle inte bli så. Inget gick som jag hade tänkt.
Jag ville inte att du skulle dricka, men det blev så ändå. Du fattade säkert, men det kanske inte gick att göra något åt det. Jag och Soffan mådde så jävla dåligt av det. Vi vet precis vad du gjorde i matkällaren. Vi visste.
Allt spelade runt alkoholen, känns det som i alla fall. Det var inget kul att vara hemma på helgkvällarna, du drack bara då. Har fina minnen från när du var nykter... men de andra är starkare.
Saknar det som inte betydde allt för mycket. Trädgården, maten, fisket. Fan vad jag saknar det.

Onsdag - Varmt än!

Sitter och är varm och trött. Orkar inget idag heller.

Igår var vi inne i Linköping. Det gick bra för Shaggy hos öronläkaren. Han ska bli kallad till operation senare.  Var nåt med nåt ben inne i örat tror jag, men vet ju inte helt säkert. Köpte även nya flippfloppare. Hehe. Sen käkade vi på mc donalds (ännu två nya coca cola glas), nu har vi fyra likadana glas. Sen till Shaggys farbror Arne, nu vet jag var de bor exakt.
När vi kom hem var vi bara hemma en liten stund och sen iväg med Rosita, Micke och Alicia och bada. Var riktigt trevligt och skönt. Men Vättern är kall att bada i, det tyckte även Alicia, som mest satt i sanden med sin hink och spade.
Även kvällen hemma var mysig, kändes bra älskling.
Marie och Melinas kisse  dog igår, vet inte riktigt vad det var med den och det får vi nog inte reda på heller.

Idag har vi i stort sett bara tagit det lugnt. Jag har inte mått bra psykiskt, vet inte vad det var med mig. Inte kul att känna så. Gråtit massor. men det är sådant som kommer och går och kan inte göra något åt det, vad jag vet och känner. Så vi har tagit det rätt lugnt hemma. Jag har suttit lite i solen och löst korsord. Fick lite färg, men inte mycket alls. Men vid sådana tillfällen är jag glad att jag har Shaggy.


Måndag- Varmt!

Genomsvett idag... det är riktigt jobbigt med värmen. Jag orkar inte riktigt. Det tar på krafterna som bara den. Somnade idag hemma i dubbelsängen medans Shaggy satt och kollade på tv:n. Sov riktigt skönt. Sedan var det värmeåska ute... låg och lyssnade på det.
Har ju ingen persienn i stora fönstret hemma och det finns ju inget som skyddar mot värmen, så idag köpte vi vitt tyg så jag kunde sy breda gardiner dit. Det skyddar lite och blev rätt fint. Shaggy fick hjälpa till att nåla tyget =P. Men han var duktig.

Imorrn ska vi in till Linköping, Shaggy ska till öronläkaren på US. Blir väl ev. Jag, Shaggy, Mona, Sten och Shaggys syster Louise. Sen ska vi till Skopunkten (mina flippflopp gick sönder helt idag). Sen till Sten bror Arne med familj ett tag, blir nog bra. Ut och åka lite iaf.

Igår kom Soffans vovve hem. Diva, vilket namn.

Puss

Lördag- Varmt!

Varmt än... och det är riktigt jobbigt.

Igår hjälpte jag svägerskan att städa hennes lägenhet, riktigt stökigt. Men vi kom en bit på vägen och det känns bra det. Tror hon tycker det är skönt det med.
Senare på kvällen var jag ute och tog lite. Riktigt gott och hade rätt så kul. Dansade inget, men det överlever jag nog.
Var även på systemet igår och köpte hem lite gottigott. Liten Baileys och en "päron-likör/konjak" som heter typ Xante. Den kan jag verkligen rekommendera, till och med jag gillar den. Och den räcker ett tag förhoppningsvis eftersom man inte tar så mycket av den.
Shaggy köpte även en fin vit sommarklänning igår åt mig (halterneck) och ett fint linne (grönt med lite spets typ) på JC. 124 kroner tillsammans.

Soffan har fått för sig att hon ska ha hund, så hon har köpt en.. Jag tycker inte det låter så bra men det är ju hennes val. Hon har inte gått ut skolan eller något än. Hur ska det funka på dagarna när hon inte är hemma?! Men det får ju hon lösa, inte mitt problem. Så nu var dem och köpte massa saker till den, för hennes pengar som tur är! Så att inte mamma behöver betala det.

Idag tar vi det bara lugnt. Man orkar inte göra så mycket annat. Ett tag snackade vi om att vi skulle ut till Vadstena, men vi orkade inte riktigt. Ikväll blir det att äta god mat, har nog planerat att ha kött med nån sorts potatis och tzatsiki till.
Vi var på ett museum här i Skänninge med, med Melina och Marie. Riktigt trevligt och kul att kolla på något. Har ju ändå inte sett så mycket här i Skänninge. Var även lite loppis på torget som är kul att gå och kolla på.

Älskar Shaggy så mycket. Han är mitt allt. Livet har förändrats sen jag träffade honom.

Har knappt badat något i sommar. Lite trist, men hade varit lättare om jag haft en bil.

Kram


Torsdag- Varmt!!

Så jävla varmt ute idag. Nu har sommaren kommit igen och det är jobbigt. Orkar inte det just nu. Idag har vi vart inne rätt mycket, man orkar ju som sagt var inte så mycket. Katterna har bara legat och sovit idag. Vi tvättade lite förut med, men det var inte så mycket tvätt.

Imorrn ska vi ev. in till Mjölby ett tag. Shaggy skulle kolla ett spel som han är sugen på att köpa till x-box/playstation(?) och jag ska kolla på Expert för att kolla om de kan bränna över vhs till dvd och hur mycket det kostar. Har ju film på mig och Soffan när vi var små. Kul att ha hemma med, vhs kommer ju inte hålla länge till.

Är så lycklig med Shaggy. Älskar honom så oerhört mycket. Snart har vi hållt ihop i två år. Två hela år. Och snart förlovade i en månad. Bott ihop i ca. 1½ år snart. Underbart. Vill inte tänka på att jag skulle kunna förlora honom. Mitt liv är tänkt att vara med honom. Han finns alltid där för mig o jag hoppas att han känner att jag alltid finns där för honom. Känner mig så säker med honom. Vill ha barn med honom, vill ha allt med honom.

Vi satte upp oss på intresseanmälan på en tvåa på bottenvåning på Trojan idag. Får se hur den ser ut i alla fall. Vore underbart att bo på bottenvåning. Ha möjlighet till uteplats. Kunna grilla ute osv. På sommaren osv. Fixa iordning nåt fint. Och skönt med en lägenhet på bottenvåning vore skönt.

Fredag kväll

Sitter hos svärföräldrarna, vi firade dem lite idag. Dem firade sin bröllopsdags igår egentligen, men vi tog det idag. 37 år gifta. Inte illa. Sen frågade Shaggys yngsta syster när vi ska gifta oss, känns lite konstigt. Vi får se när det kommer =P. Åkte hem från mamma och Soffan i Onsdags, men åker dit på Måndag igen. Mamma fyller ju på Tisdag, 48 år. Känns lite konstigt. Hon var 28 år när jag föddes. Har gått snabbt, tror jag. I alla fall för hennes del måste det ju kännas så. Ett barn som vuxit så mycket. Och sen Soffan med. "Kia" kallade jag henne när jag var liten. Och jag kallade mig själv "Eje/Eja". Hehe... där har vi smeknamn. Ska föresten ta hem filmerna med mig och Soffan och ta med mig till Expert och kolla om dem kan kopiera över till dvd. Kan faktiskt tänka mig att lägga lite på det och få över dem filmerna.. vore kul att ha dem hemma. Hemmafilmer. Mysiga minnen. Pappa och mamma som filmat. Jag och Shaggy satt och kollade dem filmerna när vi var hos mamma. Jag tror han gillade dem lite.

Måndag

Soffan började jobba idag igen, nattläger så att säga, så hon sover inte hemma. Mamma och Shaggy kollar på tv och jag slöar lite vid datorn. Börjar dock bli lite sugen på kaffe.
Saknar dock inte vännerna hemma i Skänninge, sorry alla. Folk är iväg, jag vill inte hem igen. Men ska tillbaka nästa vecka då mamma fyller 48.
Har målat idag, tagit det lugnt o kört lite bil.

kram

Söndag

Sitter och lyssnar på Jerkan (Jerry Willliams). Påminner om svärfar, som var kompis med honom i unga dagar. Annars tar vi det bara lugnt idag. Shaggy har målat lite och vi har städat men inget annat i stort sett. Hoppas allt är bra där hemma med katterna osv.

Fredag-Lördag Natt

Borde nog sova snart, men väntar på att min älskling ska se klart på "The ring 2". Vill inte lägga mig själv nu när jag äntligen har honom här. Så som jag väntat.
Åkte ju hem ett tag idag. Städade av lägenheten, vattnade blommor och gjorde iordning allt. Sen stack jag och hämtade Shaggy på jobbet, spöregn ute då. Sen hem till Mona och Sten där vi satt ett tag, riktigt trist om jag ska vara ärlig. Sen in till Second hand i Motala, där vi gick runt och kollade ett tag. Hade nog köpt något om jag hade haft pengar, men har inget i stort sett just nu, lever riktigt billigt. Sen hem till Rimforsa igen. Hämtade syrran i stallet på vägen, där jag även lämnat av henne på morgonen. Grillade på kvällen, med färsk potatis till! Gud vad gott det var. Riktigt mumma. 
Suttit och spelat poker på datorn nu.. man fastnar i det när man satt igång, men inget som kostar mig några pengar i alla fall, glad för det. 
Känns bra att älsklingen är här nu, känns underbart rent ut sagt! Krypa ner i sängen med honom ikväll, har inte gjort det på 3 nätter. 
Men det gick i alla fall bra att köra bil idag förutom att jag var riktigt trött när vi kom hem. 
Imorgon blir det väl att måla eller bara ta det lite lugnt. Mamma ska väl toppa mitt hår någon gång i helgen med har vi snackat om, det behövs! 
Inget mer som hänt idag vad jag kommer ihåg just nu.
Jo, dem asfalterade om hemma utanför Konsum men inget stort precis...hehe...!
Var även inne och lämnade pappret till arbetsförmedlingen, dem skulle fixa resten så att det kom till Försäkringskassan osv. Nu väntar jag bara på pengarna, de är efterlängtade!
Undra hur långt det är kvar av filmen, börjar bli trött men orkar inte tjatta på gubben.

Torsdag

Sitter och tar en liten paus... har vart ute och målat vitt idag igen, runt tre fönster varav det ena är stort fönster (som 2 typ). Klättrat runt på en liten stege =). Hade säkert varit jätte kul att se, eller inte. Lite jobbigt och blev färg på väggarna, så mamma får fylla i där sen. Har även städat syrrans badrum, när städade du där senast?!

Igår kväll hämtade jag syrran och en annan stalltjej i stallet. Passade på att köra bil när jag har möjligheten och kändes bra. Kände att jag nog skulle kört något innan jag ska hem till Mjölby och Skänninge imorrn. Ska tanka på bilen lite åt mamma också, med typ 200-300 kronor. Alltid något, men bensinen kostar ju som fan.
Funderar på att stanna till hos Mona och Sten en snabbis imorrn med, hinner nog det om jag ska vara på arbetsförmedlingen runt 10.00 och hämta Shaggy i Vadstena vid 13.00. Skönt att jag får låna mammas bil. 

Känns så bra att vara förlovad med min älskling. Ett bevis på kärlek, och att det funkar. Älskar honom så oerhört mycket! Han, mamma och Soffan är dem som betyder allt. Och katterna såklart... inget utan dem heller, mina bebisar. Dem är ju så söta och underbart mysiga.

Jag längtar knappt tillbaka till de gamla tiderna, trivs med nuet.

Ska snart gå och äta lite, mamma fixar mannagrynsgröt. Helt ok! Men nu har jag ätit, druckit min juice och sitter med min underbara kopp kaffe. Lyssnar på "Don't cry" med Guns N' Roses... Härligt. Den väcker minnen.

Undra vad man ska lyssna på i bilen imorrn?! Blir ju ändå en bit att åka själv. Skönt med musik då.

Onsdag

Sitter på msn och babblar. Ska ut och måla snart, men har lite träningsvärk i armarna =P.
Saknar Shaggy the man men han är ju på jobbet och tjänar pengar åt sin kvinna hehe. Men nu är det bara två dagar kvar tills han kommer hit. Gud vad jag längtar. Hur kan man längta så mycket?!
Soffan är i stallet, hon jobbar där i 3 veckor. Men kommer i alla fall hem o sover på nätterna, alltid något.
Flyttade över pengar nyss så att jag ska kunna betala bensinen när jag åker hem ett tag på fredag.

Kram

Tisdag

Åkte ner till mamma idag igen.. Känns skitjobbigt att vara ifrån Shaggy men han kommer på fredag. Eller jag åker hem o hämtar honom då rättare sagt. Ska ändå in till Mjölby då och lämna ett papper till försäkringskassan samt åka hem ett litet tag. Och Sandra och Micke åker iväg tidigt på lördag morgon. Upp till Åskilje (tror det stavas så), blir borta i två veckor. Och vi åker väl ev hem tisdag lr onsdag nästa vecka.. Skönt att vara hemifrån ett tag, Marie (Shaggys syster) ska kolla till katterna så det känns bra. Shaggy erbjöd dem att sova i vår lägenhet med, även om dem bor i porten bredvid.
 Jag och mamma har målat idag, dock tog färgen slut när jag bara hade några plankor kvar att måla på... och den andra färgen hade torkat. Så blir att fortsätta imorgon.. Vit kladdig färg.

RSS 2.0