Söndag

Imorgon kommer dem och gör en förbesiktning på vår lägenhet... lite nervöst men kommer säkert gå bra. Har städat hela lägenheten idag (typ), känns trevligast så.

Bilen är inne på verkstaden än. Dem ska ju fixa abs-lampan som lyser hela tiden då jag kör, men Appelskogs har inte kommit fram till vad som kan vara fel, så den ska in till Biva (Saab lr nåt sådant) imorgon. Hoppas de kan lösa det där då. Vill ju ha hem Röda faran, saknar henne.
Har haft två "lånebilar" sen Onsdags då jag var inne och lämnade henne. Först en Peugeuot 207 turbo (snorgrön och riktigt fräck) sen en Peugeuot 207 5-dörrars Diesel, som jag har fortfarande. Fördelen är ju att jag får testköra lite olika då.

Förut var vi uppe vid Shaggys systers grav, Theres som hon hette. Dog när hon var ett par timmar gammal. Minns dock inte året just nu.

Imorgon startar Shaggys teorilektioner. Ska hämta honom efter den. Skönt att han äntligen ska sätta igång med det.

Är lite smått förkyld, igår mådde jag inte speciellt bra. Hade dunderhuvudvärk osv.

Kram

Tisdag

Idag har jag i stort sett bara varit hemma. Var nere hos Sandra ett tag, annars har jag inte gjort så mycket.

Tog en runda med eltaxen (dammsugaren) och stänkte lite vatten i blomkrukorna. Dem såg ut att vara törstiga. De små stackarna. =( Men promenaden med eltaxen blev svettig så jag fick hoppa in i duschen efter.

Imorrn ska jag in till Linköping med bilen. Jobbigt. Måste be dem kolla mer saker, låter när jag svänger med bilen.

Igår var vi ju på trafikskolan med Shaggy. Gick bra, han börjar sina teorilektioner på måndag nästa vecka (den 25:e). Känns bra. Han fick hem böckerna och så då med. Längtar tills han har körkortet med, inte bara jag som ska köra då. Står ut ändå just nu men vore skönt om man kunde turas om.

Längtar till flytten. Ska bli skönt att bo på bottenvåning. Nära till lekplatsen med, perfekt om Shaggys systerdöttrar kommer och hälsar på.

Nu värker hjärtat för pappa. Vissa låtar som gör att det blir så. Inte alltid speciella låtar. Önskar bara att det inte hade hänt. Varför var det tvunget att bli så?! Jag vill ha dig tillbaka. Saknar maten, doften...allt förutom alkoholen.  Om du hade kunnat gör något åt det. 

Hade vart underbart att ha en uppväxt där mamma och pappa levde tillsammans.
Hoppas mina barn i alla fall får en sådan uppväxt. Men man vet ju aldrig. Bara de får det bra. Jag önskar mina framtida barn det bästa. Jag ska i alla fall göra det bästa jag kan. Försöka vara en bra mamma. Tror Shaggy blir en bra pappa. Hoppas det blir vi som får barn tillsammans.
Vet ju inte när det blir. Hoppas det blir inom en framtid i vilket fall som helst. Hoppas jag kan få barn, vet inte vad jag gör annars.
Ska ge dem vad jag kan, de kommer få min kärlek i alla fall. Och sin pappas.

Sten var på lungmedicinska idag på US. Inget bra. Det hade visst kommit fler fläckar på lungorna, så han ska in den 28/8 (nästa vecka) igen så ska dem gå ner med kamera och kolla noggrannare (kommer just nu inte ihåg vad det heter). Men vi finns här om det är något. Bromskopi hette det föresten.


Måndag

Väntar på att tiden ska gå.. ska hämta Shaggy på jobbet kl.16.00 och det är ju typ 2 timmar kvar. Ska åka till trafikskola i Vadstena och skriva in honom. Få det gjort äntligen. Vore skönt om han kunde fixa körkort med.

Behöver inte köra svärfar imorrn till Linköping, Micke (Rositas kille) kör in honom istället. Så blir bara att åka in dit på Onsdag med bilen. Blir ju en bit att åka. Ev. upp och hälsa på Linda med då. Men kanske ska köra in en kompis till Mjölby imorrn, behöver bara bensin pengar av henne då.

Saknar Shaggy som fan, men får stå ut den här lilla tiden.


Fredag - Dagsutflykt till mamma och Soffan

Idag visst vi inte vad vi skulle hitta på. Jag var sugen på att åka ut o åka, så vi kom fram till att vi tar en tripp till mamma, Soffan och Diva i Rimforsa. Skönt att bara komma iväg lite. Men just nu jobbar mamma. Hon vet inte att vi är här =P. Hehe. Och det är härligt att bara åka iväg, jag och Shaggy. En skön och lugn stund. I Röda faran. Min flicka.

Längtar till flytten. För den borde bli av, tror inte det blir något problem med förbesiktningen. Så då blir det att fixa kartonger och packa...heltidsarbete medan karln jobbar. Vi får väl hoppas att jag har tid med allt.  

Inplanerat än så länge:

Lördag 16/8 : Fira Shaggys syster Rosita som fyller 32 år.

Måndag 18/8 : Vara hemma för att vaktmästarna ska kolla ventilationen.

Tisdag 19/8 : In till Linköping med svärföräldrarna.

Onsdag 20/8 : In till Linköping med bilen till Appelskogs. Ev hälsa på farmor under tiden. 

Söndag 24/8 : Fira Shaggys syster Johanna som fyller 20 år.

Måndag 25/8 : Vara hemma för att Bostadsbolaget kommer och gör förbesiktning.  
 
 
Genom detta hör ni ju att det händer lite nu ett tag. Lite jobbigt, om jag ska vara ärlig. Slappna av, vad är det?!

Kram


Torsdag - Deppdag

Idag har jag deppdag. Orkar inget och vill i stort sett inget. Låter inte kul, va?! Vill bara deppa.

Shaggy var så snäll förut och bakade "äpplekaka". Hade äpplen som höll på att bli fula. Älskar min älskling.

Saknar mamma lite. Har inte ringt på ett par dagar, men tror vi båda överlever. Hon jobbar ju och har sig.

Nästa vecka börjar Shaggy jobba igen. Känns inte ett dugg kul.
  • På Tisdag ska jag köra in Sten till Lungmedicin på US i Linköping.
  • På Onsdag ska jag in med Röda faran till doktorn igen. Då ska ABS-lampan fixas. Och jag behöver inte betala något!!
Går och väntar på mina pengar. Har inte mycket nu, men känner att jag ändå överlever. Behöver inte så mycket pengar just nu. Det är ju ingen kris. Och nästa månad ska vi väl snåla lite så vi har råd till flytten.

Den 12 September fyller Soffan 18 år. Undra vad man ska köpa åt henne? Jag vet inte, har ingen idé alls. "Flytta hemifrån" saker har både jag och Soffan efter pappa, så det behöver jag inte köpa iaf. Men har lite små tankar.

Onsdag- Evigheter sedan jag skrev

Nu har jag inte skrivit på evigheter, sorry. Har inte riktigt haft ork och möjlighet till dator. Har hänt rätt mycket sedan sist. Ni fattar inte...!

Förra veckan var det Skänninge Marken. På Onsdag gick jag och Shaggy mest tillsammans. Mysigt! Sedan kom Linda på Torsdagen, en lyckad dag. Jag tror att vi båda hade rätt kul. Shoppade lite.

På Fredagen hämtade jag hem min nya Röda faran, en Saab 9000 turbo från 1996. En röd bil. Hon har dock vart hos doktorn igår, centrallåset funkade inte som det skulle riktigt... Sen lyser ABS lampan, men ska in till verkstaden på onsdag nästa vecka så ska det fixas. Passar på med allt nu när jag har 1 månads garanti. Skatten betalade jag igår, nu väntar jag bara på att få hem försäkringspapprena.

Idag var vi och kollade på en ny lägenhet, kanske har nämnt den tidigare, tror det men minns ej =P. En tvåa på bottenvåning?! Nu ska vi bara ha en förbesiktning på våran nuvarande lägenhet. Lite nervöst men går nog bra. Isf flyttar vi den 1 oktober. Känns riktigt spännande.. ok, lite högre hyra men då är ju elen inräknad. Och nu har jag ju bilen så de blir enklare att bo där uppe. En bit från affären osv.

Saknar pappa som bara den. Lyssnar på en låt som påminner om honom just nu. Inte riktigt texten, men lyssnade på den under tiden han var försvunnen/dog. Det är hårt att lyssna på den, även om det är lättare nu än då. Kunde inte höra den på länge.. låten är "Ska vi gå hem till dig" med Miio. Lyssnade på den på repeat samma kväll (tror jag det var). Om och om igen. Har kämpat med att kunna lyssna på den, men den påminner ändå om allt med pappa. Kommer aldrig att glömma det, Aldrig.
Ibland önskar jag att du inte vore borta pappa, just nu har jag nästan tårar i ögonen. Vill kunna se dig, höra din röst. Se dina rörelser. Låter kanske som en kärleksförklaring, men ändå inte det. Faderskärlek kanske. Önskar att det inte hade blivit så här. Behöver din kärlek, pappa. Nu. Fan...! =''(. Snälla, kom tillbaka.

Söndag - Ont i halsen

Ont i halsen idag.. hade det redan när jag vaknade. Ingen perfekt dag alltså. Orkar inte så mycket. Ställde mig i duschen för att jag var tvungen. Ingen lust att göra nåt. Men nu sitter vi hos Mona och Sten.

Sitter och pratar med Soffan (syster). Hon mår inte så bra. Divan och hon sover tillsammans. Diva är hennes hund, en blandning mellan papillon och irländsk terrier.

RSS 2.0