Flytt

Nu är jag så jävla trött. Somnar nog ovaggad ikväll igen. Igår flyttade vi upp allt typ. Hade flyttat lite saker i förväg.

Idag har vi städat hela gamla lägenheten. Förrådet har vi inte plockat ur skräpet ur än, det gör vi på Tisdag. Då ska vi även dammsuga ur lägenheten en snabbis, eftersom Tommy, Shaggys kusin, ska tvätta av fönstrena åt oss imorgon.

Lägenheten ser inte riktigt normal ut än- har inte hunnit fixat allt än.

Katterna tror jag trivs.

Imorgon jobbar Shaggy igen.

Hoppas telefonen kopplas in imorgon. Vore riktigt skönt.


Segast

Fick brev från Johanna idag. Vad jag har väntat. Saknar henne. Orkade dock inte lägga på svaret, för då ska man först ha ork och lust att gå och köpa frimärken som kostar 11 kr styck. Men vad ska man göra? Man vill väl ha kontakt med vännen.

Helgen har varit bra.
I Lördags åkte vi runt för att försöka fixa vita blinkersglas till Saaben. Hittade 1 glas på skroten, alltid något. Får väl se hur jag löser det med det andra.
Vi plockade även iordning i förrådet, flyttar ju på Lördag och då känns det bra att det mest bara är att ta ut allt till bilen.
Umgicks även lite med Andreas bror samt hans föräldrar.

Söndag tog vi en riktig söndagsrunda.
Ner till Åtvid (jag försöker hålla mig på avstånd från det), krånglade runt där för att dem byggt om de jävla vägarna. Varför bygga om allt. Fixade vägen dit, genom Åtvid gick allt åt helvete, och när vi hittade ut från allt kunde resan fortsätta mot farmor och farfars gamla hus. Smålands skogarnas vägar är dock inte toppen. Smala som fan och tanken på att man kan få möte av en timmerbil skrämmer mig. Gick i alla fall bra och jag var lycklig som inte fick möte. Minnen dök dock upp.
Sedan tog vi vägen mot Kisa och hem till älskade mamma och syster. Där fick vi riktigt god mat- Stekt lax med kokt färskpotatis och hollandaisesås. Mamma var dock genomförkyld. Körde in Soffan till Linköping på hemvägen.


Snart ska jag iväg till Vadstena och hämta Andreas. Sen hem och äta falukorv o pasta. Saknar honom.

På Lördag flyttar vi. Mamma och Soffan hjälper även till. Saknar även dem starkt.

Kram Elin

tar det lugnt

Klockan är 13.00 och jag sitter och väntar på att tiden ska gå.

Har vart och fixat släpkärra till nästa lördag (den 27) när vi flyttar. Gick bra. 350:- för ett dygn, riktigt bra pris tycker jag. Till på köpet en stor kärra, så man får in endel.


Segt

Sitter och tar det lite lugnt nu. Inte så mycket ork.

Är smått förkyld, dock inte så illa just nu, och har haft mensvärk idag. Inte ett dugg roligt. Samt att jag sitter och saknar Shaggy typ hela dagarna när han är på jobbet.

Fredag-Lördag (12-13/9) var vi hos mamma och Soffan. Soffan fyllde ju 18 i Fredags. Gud vad snabbt det har gått. Tiden alltså.
Jag tror det blev en lyckad födelsedag. Vi åkte ner efter att Andreas slutat på jobbet, jag hämtade honom på jobbet. Kom ner rätt tidigt, då hade mamma inte kommit hem ännu, så vi passade på att tvätta min bil. Allt för att jag skulle kunna fylla i mina stenskott, och sen är det ju kul med en ren bil.
Sen kom mamma hem tillsammans med Diva.
Senare åkte vi in till Linköping, där vi mötte upp Soffan och Linda. Sedan åt vi på en restaurang som heter "Texas Longhorn" (tror jag). Riktigt god mat och härlig stämning, men prislappen var riktigt fin med, speciellt när man inte har så mycket pengar.
Var riktigt trött när vi kom hem sen.

På Lördagen kom Soffan in och väckte oss halv 9. Gud vad trött jag var då. Sedan gick vi ner för att hon skulle öppna presenterna... hon orkade inte öppna dem på fredagen. Hon verkade bli rätt glad över allt. Sedan frukost. Därpå fixade jag iordning allt så att allt var packat o klart. Riktigt skönt!
Sedan gick vi ut för att plocka lite och så. Jag fyllde i stenskotten, blev helt ok.
På hemvägen från mamma passerade vi pappas grav. Tvättade av gravstenen och rensade bort lite ogräs. Kändes inte kul alls, men det behövdes.


Håller på att packa hemma, men så tråkigt. Och inte ett dugg kul. Måste ta slut på äpplena vi har hemma med. Fick med oss från mamma. Kokte lite äpplemos igår och gjorde lite äpplemuffins idag.
Flyttar nästa helg, får nycklarna den 25 om det blir som beräknat.

Nu ska vi hem o mysa.

Kram

Måndag- Tiden går långsamt

Sitter hos svärföräldrarna åter igen. Åter igen väntar jag även på att jag ska kunna åka och hämta Shaggy i Vadstena, men det är inte dags än. Melina går runt och pratar. Marie umgås med sin nya kille, Andreas. Fint namn :P.
Misan, svärföräldrarnas katt, har helt plötsligt kommit hem igen. Hon var borta i typ 1 månad lr lite mer och vi trodde att hon var död. Idag kom hon hem. Mager som bara den dock.

Fullt hjå med flytten och så. Har ringt runt och fixat massor. Sagt upp saker, flyttat saker... fullt upp helt enkelt. Har börjat packa lite långsamt, sådant man inte använder. Planerat. Men det blir nog bra sen.

Nu är bilen hemma igen. Det har den vart sen i onsdags. Känns riktigt bra. Den rullar på som bara den.

Just nu saknar jag Shaggy lite. Älskar honom så mycket. Ingen Elin utan Shaggy.

I Lördags firade min farbror Hans, som fyllde 50 år i somras. Fick god mat och hade trevligt sällskap. Fick även en "förlovningspresent" i efterhand, en jätte fin ljuslykta.

Njuter av livet.

Har underbar musik i öronen (Winnerbäck). Pratar med en underbar vän som sitter i London, saknar henne.

RSS 2.0