Lördag 19/6

Idag är det kungliga bröllopet, Kronprinsessan Viktoria gifter sig med sin Daniel från Ockelbo. Egentligen anser jag att det varit för stor uppståndelse runt om det, men kände att jag var tvungen att åtminstone nämna det här i bloggen, som ett minne.

Vi ska fira svärmor idag, som fyllde 59 i Tisdags. Presenten nämns inte här. Det blir kul, och jag känner behovet av att träffa "familjen", då jag inte känner att jag gjort annat än att jobba den här veckan. Jag passade även på att sova ut ordentligt i morse.

Ni får ha de bra.

Tisdag 8/6

Jag ber om ursäkt att det inte kommer många inlägg här, jag är väl inne i en sådan period.

Jag är nu klar med min Undersköterske-utbildning och nästa vecka börjar jag gå intro inför sommarjobbet (själva sommarjobbet börjar sedan veckan därpå).
På Lördag åker vi upp till Vänersborg och hämtar Andreas lillasyster Johanna, då hon ska få hem sin klänning och allt och inte har bil och körkort. Det blir en härlig dagsutflykt.

Jag håller just nu på att baka bullar, vilket dröjer sin tid. Ute finns ogräs att rensa och i diskhon lite disk att diska. Tvätten är tvättad och hänger ute och torkar, men jag är rädd att det ska börja regna.
Saaben är inlämnad på verkstad för att fixa lite saker, det kommer garanterat gå på massor. Men jag kände att det är skönare att få det fixat innan vi ska iväg på Lördag.

Det har annars hänt lite de senaste veckorna. Vi har varit iväg på konfirmation, då Andreas kusinbarn konfirmerade sig. Detta var nere i Rimforsa, precis i närheten där mamma och Soffan bor.
I helgen var det Nationaldagen, så då kollade vi på bilar och festade lite.

Vanessa, Rositas dotter, växer och gror.

Resten får berättas genom bilder.





























RSS 2.0