Fredag

Sommar ute. Härligt. För en gångs skull är inte allergin jobbig. Bara konstig i magen men det är ingen nyhet.

Sitter hos Mona och Sten (svärföräldrarna) även idag. Har ju ingen dator och hit är det ju närmast. Hehe. Utnyttjar dem, men dem tackar inte nej. Jag är inte så elak. Tror dem tycker jag är bra i alla fall, och det känns skönt.

Har städat lite hemma idag, men orkade inte torka golven. Var så jävla varmt. Orkar knappt något då. Blir mest att ta det lugnt.
Kanske skulle försöka få lite mer färg. Har endel, men inte tillräckligt. Men har ingen lust att ligga och bränna mig. Så trist med soleksem. Men härligt att vara brun. Shaggy har bondbränna =P. Han är så gullig, min pluttis. Älskar honom, min snygging.

Gottis var ute och körde Celican förut. Kanske skulle be om o få testköra den nån gång. Vorde kul, men vi får se. Han borde lacka om den dock tycker jag. Men hans val. Det kommer väl nån gång det med.

Onsdag

Gud vad varmt det är ute. Riktigt jobbig värme, men bränna samtidigt =). Men mår rätt bra av det, är inte deppig i alla fall. Skönt det. Sommar. Solen gör mig rätt glad.

Ska hjälpa en kompis, Johanna G, om nån timme. Hon hade massa plugg just nu så ska försöka hjälpa henne lite med det. Se om jag kan något i alla fall. Hoppas det. Hon var så stressad så det känns bra om vi kan få något gjort i alla fall. Dricka lite saft under tiden. Saftkalas.

Är inte på mathumör idag... Inte när de är så varmt. Försökte äta innan jag gick till svärföräldrarna men det gick inte ner mycket. Gott men gick inte. Igår hade jag ingen matlust heller. Min mage är inte som den ska just nu. Allergin misstänker jag, kan gå ut i magen med. Sov innan Shaggy kom hem igår eftersom jag inte mår bra alls. Inget depp som sagt var men det beror på allergin och magen.

Katterna ligger och sover hemma hela tiden. Allt pga värmen. Stackarna men jag kan inte göra något, tyvärr. Men kela har jag gjort med dem idag. Härliga magar.

Sitter och lyssnar på musik och skriver här. Musik är härligt, vad vore livet utan musiken? Vet i fan. Just nu Gigi D'agostino i öronen. Lite remixer. Härligt ibland. Hade min period när jag bara lyssnade på trance, techno och dance. När man umgicks med andra människor. Men nu har ju livet gått vidare.

Saknar mina gamla vänner ibland. Hade som sagt var en period. Men den är borta nu. Farväl till allt det. Dem vännerna. De betydde mycket då. Men orkar inte tänka på det nu. Det var så jävla mycket skit. Man orkar inte det i längden. Kristoffer som förstörde sitt jävla liv med droger. Ja, jag kan sakna honom ibland men det är fan inte mycket. Sabina som var glad men som man inte kunde lita på. Önskar att hon kunde höra av sig någon gång. Men jag börjar ge upp. Jag orkar inte bry mig mer.

Kram

Måndag

Idag är det ok. Ögonen kliar inte så mycket, tog tabletten för ett tag sen. Köpte något nytt idag, dem hade inte de jag brukar köpa. Men de här verkar ju hjälpa med, positivt. Men kunde bara ta dem en gång om dagen. Har behövt ta de andra två gånger om dagen.

Sitter hos svärföräldrarna just nu. Vilken nyhet, eller inte, men vad ska man göra när man bara går hemma annars. Får se om jag följer med Mona (Svärmor) till Shaggys mormor Maj-lis sen. Har inte vart där så mycket, tyvärr. Känns inte så lätt att få kontakt med henne. Hon har haft ett antal stroker samt ser och hör knappt. Hon sitter även i rullstol så det är inte lätt så.

Pratade med mamma precis. Det var hon som ringde, kul att hon ringer på dagarna. Hon skulle besiktga bilen snart, sin fina Saab 9-3. Tyvärr ett stenskott i framrutan, som hon kommer få påpekning på, men vad hon visste var det inget mer. Men det får vi ju se. Hon skulle höra av sig sen. Saknar henne.

Undra vad vi ska äta hemma idag? Orkade inte göra så mycket innan jag gick hemifrån, men sängen är i alla fall bäddad. Gör resten när jag kommer hem. Diska och sopa av lite, kattsand över halva vardagsrummet. Kan inte katterna lära sig städa själva, hihi. Nee, de går ju inte. Hemmet ser ut som ett bombnedslag. Eller kanske inte, men jag vill bara ha lite ordning hemma.

Puss


Söndag

Är trött nu. Har vart på konfirmationer både idag och igår. Blir segt.
Igår var det Shaggys kusin som konfirmerade sig, det var rätt ok, men man blev trött av det. Det är inte så att man orkar göra mycket annat efter. Blev tårta efter, helt ok, men man blev riktigt mätt. Sen har man ätit tillräckligt med sött.
Idag gällde konfirmationen Shaggys kusin Janeks son Teodor. Blev trevligt, var en bit från mamma, så vi stannade till där en snabbis på hemvägen. Fick med mig syrener, rabarber, gul lök och en flaska klarbärssaft hem. Namnam. Tyvärr var det en liten tjej som ramlade innan konfirmationen börjat som troligen bröt armen lr liknande, stackars unge. Men konfirmationen var fin och det var trevligt efter med då vi satt hemma och pratade och åt efter. Alicia, Shaggys systerdotter, var trött och genomsvettig när vi åkte hem. Lillpluttan.

Allergin är jobbig nu. Mycket jobbigare än förra sommaren, och ändå har inte sommaren satt igång än. Går på tabletter =P, allergitabletter. Kliar som fasen i ögonen och orkar liksom inte det hela tiden.

Nervös inför rotfyllningen den 2 Juni. Vågar inte. Är rädd. Men Folksam kommer i alla fall betala allt, är riktigt glad att mamma satte personförsäkringar på mig och Soffan. Skulle ha kostat som fan annars, en kostnad jag inte skulle ha möjlighet att betala. Eller jo, möjlighet, men dem pengarna ska banne mig inte gå till det. Inte mitt arv.

Vecka snart igen, måste till apoteket imorrn och hämta mer direktvärkande allergitabletter mot kliet i ögonen. Orkar inte göra så mycket. Ska tvätta någon dag, tvätta dem nya fina handdukarna/badlakanen. 

Sitter hos svärföräldrnarna nu. Shaggys farbror Rune är här. Trevligt det. Sällan som man träffar Shaggys farbröder, tyvärr. Svärfar verkar inte så mycket bättre, känns inte så kul, men hoppas det blir bättre snart.

Mamma hade det så fint hemma nu. Blommorna blommar som bara den, flaggan var hissad och mamma tvättade lite. Hon måste ju passa på när hon inte är hemma så mycket i veckorna. Hon jobbar ju, jämnfört med mig. Men det finns ju inga jobb knappt.

Jag är sugen på att beställa någon sommarklänning. Har inga i stort sett och kul och kunna ha om det är något fint tillfälle eller bara varmt. Finns lite fina klänningar på HM, lockar faktiskt. Finns även en fin på Halens. Gud vad det lockar men gäller ju att ha pengar. Tror dock att Shaggy känner att jag ska ha något sånt, brukar vara så. 

Min Shaggy, han är så vacker. Jag älskar honom så mycket. Så oerhört mycket. Vill INTE förlora honom.  Aldrig. Vill ha ett liv med honom. En framtid. Vill ha barn med honom. Jag tror verkligen på det här nu. Det har blivit något speciellt, känner i alla fall jag. Vill köpa hus med honom. Jag vill. Vill förlova mig med honom, men blir snart hoppas jag. Tror han vill detsamma. Hoppas verkligen det. <3

Ska dra mig nu med min älskling. Hem och handla samt se på "Sanningens ögonblick". Riktigt kul och spännande.

Puss och kram

Fredag

Var inne i Linköping med Shaggy idag efter hans jobb. Kul, shoppade loss lite på ikea. Köpte handdukar, burkar mm. Svarta handdukar =). Vi åt lite och så och sen åkte vi hem igen. Skönt att bara komma bort ett litet tag.

Nu sitter vi hos svärföräldrarna igen. Tror svärfar mår lite bättre. Men inte bra. Han går ju på pencillin och luftrörsvidgande (typ nåt sånt). Då blir han bortskämd av frugan som cyklar och handlar godis m.m, hihi. Men det är ju synd om honom så vi ska nog inte klaga.

Hade världens allergi problem idag. Gräs och pollen och allt = kli i högra ögat som fan. Känns inte toppen än och har inte mer än 2 direktvärkande tabletter kvar för den här helgen. Svullet och rött och då ska man sitta ute och dricka kaffe med Gottis och Anna. Inte så smart, men när dem läskar med kaffe så kan man inte låta bli.
Dricker dock inte lika mycket kaffe nu eftersom jag inte tror att magen mår toppen av det. Inte festat på ett tag heller, orkar och har ingen lust.
Var dock kul att sitta och prata med dem även om jag inte kunde sitta där så länge, var tvungen att skynda hem och ta allergi tabletterna och kasta mig i duschen innan jag skulle till bussen.

Städade igår och slutförde det idag. Skönt att få det gjort. Rengjorde toaletten och hela faderullan. Tog det dock lite lugnt med. Gluttade på gamla repriser av "Skilda världar". Nåt att göra under en timmes tid på morgonen/förmiddagen.

Imorgon blir det Shaggys kusins konfirmation. Känns inte så kul men vi får offra oss. Köpte present åt henne idag, örhängen med matchande armband. Vi får väl trösta oss med att vi får tårta där i alla fall. Men att sitta i kyrkan är inte kul. Sen blir det konfirmation för Shaggys del på söndag igen. Hans kusinbarn som man knappt träffar men men.

Ska väl gå o kolla vad karln gör för nåt.

Kram

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0