Fredag

Var inne i Linköping med Shaggy idag efter hans jobb. Kul, shoppade loss lite på ikea. Köpte handdukar, burkar mm. Svarta handdukar =). Vi åt lite och så och sen åkte vi hem igen. Skönt att bara komma bort ett litet tag.

Nu sitter vi hos svärföräldrarna igen. Tror svärfar mår lite bättre. Men inte bra. Han går ju på pencillin och luftrörsvidgande (typ nåt sånt). Då blir han bortskämd av frugan som cyklar och handlar godis m.m, hihi. Men det är ju synd om honom så vi ska nog inte klaga.

Hade världens allergi problem idag. Gräs och pollen och allt = kli i högra ögat som fan. Känns inte toppen än och har inte mer än 2 direktvärkande tabletter kvar för den här helgen. Svullet och rött och då ska man sitta ute och dricka kaffe med Gottis och Anna. Inte så smart, men när dem läskar med kaffe så kan man inte låta bli.
Dricker dock inte lika mycket kaffe nu eftersom jag inte tror att magen mår toppen av det. Inte festat på ett tag heller, orkar och har ingen lust.
Var dock kul att sitta och prata med dem även om jag inte kunde sitta där så länge, var tvungen att skynda hem och ta allergi tabletterna och kasta mig i duschen innan jag skulle till bussen.

Städade igår och slutförde det idag. Skönt att få det gjort. Rengjorde toaletten och hela faderullan. Tog det dock lite lugnt med. Gluttade på gamla repriser av "Skilda världar". Nåt att göra under en timmes tid på morgonen/förmiddagen.

Imorgon blir det Shaggys kusins konfirmation. Känns inte så kul men vi får offra oss. Köpte present åt henne idag, örhängen med matchande armband. Vi får väl trösta oss med att vi får tårta där i alla fall. Men att sitta i kyrkan är inte kul. Sen blir det konfirmation för Shaggys del på söndag igen. Hans kusinbarn som man knappt träffar men men.

Ska väl gå o kolla vad karln gör för nåt.

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0