Tisdag 31/8

Det blir ett snabbt inlägg, då jag egentligen borde hoppa in i duschen.

Jobb idag, 10.45-21.15, inräknat en konferens på jobbet med. Samma tider imorgon och sedan ledig resten av veckan (Jobbar nu 75% på jobbet). Dock är jag inte så peppad idag, då jag har mensvärk.

Kalaset i Söndags var trevligt, vi fick tårta m.m. och alla vart nöjda med sina presenter.

Igår var jag inne och hämtade de dubbfria vinterdäcken på Biva och åkte sedan därpå direkt till Bulan i Mjölby och pratade med dem, så de tog de dubbfria som inbyte och jag lägger ett par kronor emellan och de kastar på ett par dubbdäck. Begagnade, men fina i övrigt.

Resten av veckan blir nog rätt lugn sen. Ska städa av här hemma och behöver även tvätta. Ska träffa tjejen jag är kontaktperson för på Söndag och sen snackade jag och Andreas om bio samt att åka ut och kolla om kantarellerna vuxit upp ordentligt igen.

Saknar älskling.

Kram

Fotoglimt!

Under sommaren har vi vart på olika sorters firande, och över huvudtaget har det tagits rätt mycket foton. Tänkte ge er en smakbit!


Andreas i väntan på att lillasyster Johannas bröllop ska börja.


Rosita och "monstret" Vanessa.


Alicia plockar lite sten.


Marie och Melina.


Andreas och Vanessa (Gudfar och Guddotter).


David och Johanna.


Melina dricker välkomstdrink.


Tårtskärning.


Storebror Andreas får sig en svängom med lillasyster Johanna.




Kusin Karin och Soffan på Mammas 50-årsfest.


Micke och moster Barbro.


Från vänster: Arbetskamrat till mamma, Maud, farbror Håkan, farbror Hans samt mamma.


Morbror Lasse.


Barnen lekte mellan mat och fika.


Lite sång.


Kusin Cornelia, Hans, Farmor, Håkan och kusin Tove.


Mamma har precis öppnat en present med en trädgårdsbok. Lycka!


Lasse, Karin och Barbro.




Vanessa döptes. Här familjen: Alicia, Rosita, Micke, Vanessa och Amanda.




Melina och hennes katt Sessan.

Söndag 29/8

Ibland är det inte lätt att vara man och nyfiken. Jag satt nyss på Facebook, Andreas kom in och det första han gör är att försöka kolla vad det är för bilder någon lagt upp. Någon av MINA Facebookvänner. Och jag kommenterade att han var så Nyfiken, men det kunde han inte erkänna utan vart tjurig istället.

Jag vaknade i alla fall rätt tidigt, vid 8'a, och har redan hunnit vika tvätt, slå in Melinas födelsedagspresenter (hon fyller på Tisdag, men ska firas idag), skrivit handlingslista samt även bäddat och kollat lite i kalendern. Dagen består väl i stort sett av att jag ska dammsuga av här hemma och ta en snabbstäd, vi ska storhandla lite, jag ska få ändan ur vagnen att ringa tjejen jag är kontaktperson för och sen ska vi på kalas.

Förkyld är jag, men det håller på att gå över. Vart sjuk förra Lördagen, och det har dröjt ett par dagar innan jag har börjat känna mig på bättringsvägen. Det är inte ofta man ligger med 39-40 graders feber. Men det verkar som att det är något som går just nu.

Jag har jobbat Torsdag-Lördag, så nu är jag ledig två dagar, varav det sedan blir två dagars jobb igen.

Kram!

RSS 2.0