Sol i sinne..

Sitter och väntar på att jag ska kunna åka iväg till Linköping. ska kolla lite affärer tillsammans med syster. Ska bli kul, eftersom jag ändå saknar henne lite. Ska ev. kolla shorts på Cubus och köpa morsdag-present till mamma. De pratade även om systemet, får väl se om jag ska va snäll mot syster. Kanske, kanske inte.
Har i alla fall hunnit äta frukost, klätt på mig och bäddat. Får man vara stolt över det? :P
Shaggy är på rally på Duntis med Micke, Sandra m. flera. Orkade inte riktigt med det, det tar på krafterna när det blir varmt och solen står rakt på. Vet hur det var förra året.

Igår vart det Vadstena och äta glass samt sitta och snacka skit på kvällen på vår altan. Vart väl rätt lyckat åtminstonde.

Gud så blek jag är på benen!! Men måste ha shorts på mig, blir nog för varmt med långbyxor. 

Saknar pappa sådana här dagar. Det blir tomt, även om jag klarar att leva med det. Mitt hjärta slår för dig. Om du kunde komma tillbaka för en dag, om jag fick säga allt jag kände. Men nu går ju inte det. Jag kan bara tänka på dig och sakna, du kommer inte tillbaka imorrn heller.  

Dagen

Snart borde jag väl göra mig klar för att åka iväg till skolan och Mjölby.
Redovisning i grupp idag samt en till redovisning... Känns väl så där, ena kan jag väl rätt ok tror jag, det andra får vi helt enkelt klara ändå. Jag tror ändå inte att jag är själv om att känna som jag gör.
Har sålt av lite av en fond för att kunna klara oss juni ut, betalade därför mina räkningar i morse, bara de andra kvar nu, men det lättar på lite för Andreas iaf.
Ikväll blir det att handla lite, ev både skor och mat. Måste även komma på någon mer studentpresent till Soffan. Har en liten, men måste ha nåt mer.
Har även  Molgan hos mig just nu, lite av en knölkatt.
Har inte hunnit diska nu på morgonen, men får ta det när jag kommer hem. Jag ska inte räkna med att jag hinner och orkar göra allt.
Det känns att sommaren är påväg, och jag längtar även om det innebär en jobbig allergi.

Jag håller även tummarna för att besiktningen kommer lyckas på bilen. Svärfar har sagt att han kan följa med, känns väl rätt ok eftersom det är första gången jag ska besikta bilen, men kan även ha sån tur att Andreas kan följa med, tror nämligen att han fått ledigt den 5. På sätt och vis längtar jag lite, ska bli kul att se vad de säger. Åker därför ev ner till mamma den 4 för att tvätta bilen och dammsuga ur den. Vi vet inte om något fel bara så här, men de kan säkert hitta nåt, den är ju ändå från 1996. Under kan jag ju inte kolla men vi får ju se då. Blir intressant.

Tjenixen

Lockas inte av att sitta och skriva här, för vad sjutton ska jag skriva?

Allergin sitter i, inte ett dugg roligt. Det innebär att jag inte har någon ork typ och blir bara ledsen och tjurig, ni kan ju tänka er. Men jag får allt ta och fixa det, även om jag verkligen inte har någon stor lust.

Andreas klippte gräset i förmiddags, gud så duktig han är. Älskar dig. Undra sa flundra om han ligger och halvsover i soffan nu, det gjorde han när jag kom dit förut, även om han själv inte erkände det. Myspys pojke.
Bror/Svåger Peter var här ett tag i förmiddags med, länge sedan man hörde av honom så det var trevligt.
Igår kväll grillade vi även tillsammans med Pär här hemma. Även riktigt trevligt det med.

På tal om att grilla har detta skett flera dagar i rad, först hos mamma och sen här hemma, men idag blev det faktiskt stekt hamburgare. Man måste ju bryta vanan nån gång.

Soffan är i Grekland, kommer väl hem i veckan. Hon har det bra och äter samt dricker gott. Själva funderar vi lite på att åka utomlands nästa år eftersom Andreas då fyller 30 år. Kanske blir Spanien lr något sådant, vi får se.

Imorrn börjar vardagen igen efter 4 dagars ledighet. Jag kan nog ta det ändå eftersom jag är ledig Tisdag, endast har lunch med klassen på Onsdag och slutar på Fredag för sommaren. En lång och fattig sommar, eftersom jag inte fått tag på nåt sommarjobb.

Drömmer även just nu om framtiden. Drömma får man göra, även om barn. Kollar saker m.m.

Måndag och jag tar det lite lugnt

Nu har Måndag passerat, riktigt skönt, och är hemma efter en dag på skolan j Mjölby. Gick väl helt ok, det gör det ju då då oftast. Så då kan man ju skriva av sig lite nu. Blir lite trött på grupparbeten där det inte känns som att alla gör liknande insatser. Vissa skiver egna texter efter information man letat rätt på i den mån de kan, vissa klipper ut texter från tex. internet, sätter ihop på ett papper och är sedan nöjda. Sedan får hela gruppen ett gemensamt betyg. Det känns inte helt rätt. Jag är inte riktigt nöjd med det. Kan inte folk anstränga sig lite mer? Jag har respekt om man har dyslexi, men lite kan man väl kämpa eller i annat fall kolla om en klasskamrat kan hjälpa till att formulera.

Helgen var helt ok. Andreas övningskörde lite med far sin, det gick väl bra, tror jag eftersom jag var hemma undertiden och städade lite, tvättade, diskade och bara plockade.
Gårdagen ägnades åt att skrubba altangolvet för att sedan olja in det. Vi får väl se om vi orkar ta det en gång till sen eller om det får duga som det är nu.

Saknar pappa även idag. Det är inte lätt, jag vet. Men jag har lärt mig att leva med det. Men vissa saker påminner om dig. Sommaren speciellt. Västerby. Allt har förändrats, men minnena finns kvar. För alltid. Det som är träligt är att veta att mina barn aldrig kommer få träffa sin morfar. Jag fick ju aldrig träffa min. Det är inte lätt.
Syrran var uppe vid hans grav igår och fixade lite, vi gör så gott vi kan, men jag och Andreas passar mest på att åka förbi när vi ska till mamma lr så. Det är så fint och grönt där nere nu. Är det alltid vid den här tiden på året. Om du ändå hade kunnat komma tillbaka, eller om jag fick drömma fina drömmar om dig. De som har sina pappor kvar ska nog vara glada. Älskar dig, pappa.


Iväg igen, sen hem

Ska iväg snart, skolan en timme sen hem igen. I like it. Rätt skönt att bara vara borta ett litet tag och sen återvända. Har tagit det lugnt nu på morgonen, kände behov av det, någon som förstår det? Känns därför skönt att passa på att skriva innan jag åker iväg.

Vädret är helt acceptabelt ute, kan tänka mig att vi skulle kunna få lite värme åtminstonde idag, det är ju ändå Fredag. Så skönt.

Borde leta rätt på en bra studentpresent till syrran. Vill ge något fint till henne, något som hon kan ha användning av men som även är ett minne. Det är ändå inte varje dag som ens lillasyster tar studenten. Och jag kan lova att jag har inga idéer alls. Blir väl att ev. kolla runt lite. Vet inte vad mamma har planerat heller. Saknar de båda.

Nae, ska väl göra mig klar för att åka in till Mjölby.

Kram

Torsdag 7/5 2009

Sitter och tar det lugnt. Sandra har varit här ett par timmar, vi satt och kollade på "The Rose", lite seg film men vissa låtar är bra, speciellt "The Rose" med Bette Midler. Sådant grått väder ute, lite tråkigt tycker jag, men även skönt och på sätt och vis lite mysigt.

Andreas kör sin andra körlektion ikväll, så jag ska in till Vadstena till kl. 17.00. Borde göra massor innan dess, men jag vet inte riktigt om jag har orken.

Saknar dig, pappa. Vissa låtar påminner som sagt var om dig, vissa personer påminner om dig. Om du ändå kunde hålla om mig när jag mår dåligt, om du ändå kunde finnas här som stöd precis som mamma. För jag behöver dig med, även om mamma stöttar ordentligt med.
Du missar våren pappa, du missar den.
Du missar försommaren.
Jag minns när du var ute i trädgården och klippte gräset, när du påstod att jag klippte "fel", men att jag inte tyckte det. Jag minns när du hängde upp all tvätt ute och det luktade koskit en dag, men det tänkte visst inte du på. Jag minns när du färgade våra kläder, jag ber om ursäkt att jag vart arg.
Jag saknar din äpplepaj, jag saknar din mat. Jag saknar din röst och ditt utseende. Jag vill bara ha dig tillbaka, men du kommer aldrig tillbaka till oss. Jag saknar dina blommor och när du var nykter.
Men jag vill inte skylla nåt på dig idag, jag vill inte bråka, för jag saknar dig. Jag har ingen anledning. Jag hoppas att du tycker att jag sköter mitt hem som du ville, jag hoppas att du är nöjd och ser oss. Vi gör så gott vi kan, pappa. Tro på oss.
Jag brukar ofta kolla upp på ett foto på dig när jag sitter här vid min dator. Ett foto som är riktigt vackert, som verkligen är DU.
Jag tänker på dig, tro inget annat. Jag glömmer dig inte, eller var det vad du trodde? Jag tänker ofta tillbaka, den midsommaraftonen vill jag inte uppleva igen, för det var otäckt. Jag önskar ibland att allt kunde vara annorlunda, men jag kan inte göra så mycket åt det.
Jag önskar att jag kunde få höra din röst, se dig på riktigt en gång till.
Jag önskar bara att allt kunde vara annorlunda, jag önskar bara att du kunde hålla om mig och trösta. Kom tillbaka.







Trött och tänker. Kärlek.

Just nu tänker jag, även om jag är smått trött.
Lyssnar på Winnerbäck och kollar ut.. sommar snart och det känns riktigt bra.



3-4 Sommrar tillsammans med älskling. Den sommaren vi dejtade kommer jag alltid minnas. Det var något speciellt. Man längtade verkligen. Hur hade det varit idag om det inte hade blivit vi? Jag minns första gången vi ses, vi träffades ju ändå på internet. Gud vad nervös jag var, jag kunde knappt få ner min frukost på morgonen. Man vet ju knappt något då. Men det gick ju ändå bra sen. Och du ville betala allt =). Skjorta och fina byxor.. jag var ju orolig att du skulle komma i "gubbjeans"... haha, men så var det ju inte. Hehe.

Och nu är det vi. I Juni har vi vart förlovade i 1 år, i Augusti har vi vart ihop i 3 år. Allt har gått så snabbt, men det gör inget.

Jag minns alla Fredagar när jag kom till dig, när jag hade längtat efter dig. Vi njöt av Fredag och Lördag, men på Söndagen led jag eftersom jag visste att antingen jag eller du skulle åka hem. De gånger när vi inte kunde ses ett par helger i rad var riktigt jobbiga, jag vill inte stå ut med det mer. Jag vet inte hur många gånger jag grät, jag längtade bara efter dig, speciellt när jag skulle sova själv Söndagnätterna.

Nu sover vi i stort sätt alla nätter tillsammans. Det betyder mycket för mig.

Jag var nervös första gången du skulle komma hem till mig. Det är väl iofs de flesta. Men det gick ju bra, som det annars med brukar göra. Du var nog nervös när jag skulle komma hem till dig med första gången. När du och din pappa kom och hämtade mig vid tåget och jag även fick vänta ett tag på er. Där har jag nu stått många gånger, känns lite kul på sätt och vis. Trodde någon av oss att det skulle bli vi från början, jag vet inte!?!

Men det verkade ju bli riktigt bra.

När jag träffade alla kompisar för första gången här i Skänninge, då dina kompisar, nu våra. Det var lite speciellt...hehe. Festen du hade i din 1'a på Vadstenagatan, med Stefan och Gottis och hela gänget, jag saknar det lite ibland. I övrigt trivdes jag inte riktigt att vara själv i din lägenhet där, även om jag var det rätt mycket. Alla var så trevliga, jag kände mig välkommen, även om man inte riktigt kände alla då.

Men jag har också varit nära att förlora dig. Men jag vill inte vara utan dig, jag vill inte leva ett sådant liv. Även om man har tänkt att saker kunde ha varit annorlunda idag. Men jag är nöjd med i stort sett allt som skett mellan oss. Sen vi flyttade till Trojan har tiden gått fort. Jag trivs så bra här. Det är väl mer likt mitt "hemma", landet med trädgård, nu har vi åtminstonde trädgård och kan grilla.

En underbar sommar till väntar. Jag känner på mig att den blir bra. Kärlek med dig. Kanske skulle gå och mysa lite med dig, älskling. Eller skulle jag ropa på dig? Vi får se vilket det blir.



Ett par år sen, men gud vad jag älskar dig.

Sen skoldag

Börjar sent i skolan idag, HLR träning bla. Så klockan 13.30 börjar det och jag ska möta en klasskamrat utanför skolans entre 13.15. Känns rätt bra.
Därför sov jag tills jag vaknade, vilket var ca halv 9. Det var riktigt skönt, hade endast lite huvudvärk när jag vaknade i morse. Har nu ätit frukost och bäddat, rätt bra jobbat tycker åtminstonde jag.
Borde även duscha, men har inte riktigt orkat det än, vi får se.

Saknar vissa vänner... Saknar de speciella vänskaperna som var, kan ingen förstå det? Jag vill ha det tillbaka. Snälla. Men vet faktiskt inte hur jag ska göra.

Länge sedan....

Jag ber om ursäkt att det inte blir mycket skrivande just nu, det är väl en period i mitt liv. Jag har ingen lust och ingen ork, men nu kände jag för att bara titta in lite, ingen lider väl ändå inte av att jag aldrig är här inne :P.

Mina 4'a veckor på praktiken är över, gud så skönt om jag ska vara ärlig. Det gick ju bra, jag fick godkänt (Lättnad!) och hon tyckte väl att jag skött mig rätt bra. 4 veckor har gått snabbt! Det är så att man nästan hoppas på ett sommarjobb nu för att kunna täna mer på det jag lärt mig och komma tillbaka till de äldre som har hemtjänsten. Vissa av dem åtminstonde, men alla kan inte vara perfekta.

Har gjort av med massor pengar de senaste månaderna och än är vi inte riktigt klara. Igår tog vi/jag nämligen beslutet att vi/jag ville ha en cd-stereo i min kära bil, har nämligen haft kasett/radio (SAAB's original) tidigare, och ville utveckla det lite nu till sommaren och så. Blev en från Biltema för 999:-. Kände att det var lagom även om priset gärna hade fått vara lägre med. Åkte sedan ut till Gottis på landet på kvällen så han kunde sätta in den åt mig, gick snabbt och smidigt när han hade fått ur den gamla, men han fick träla lite med det. Nu ser jag fram emot att kunna spela skivor i bilen istället, ska ju in till skolan sen... undra föresten om Sandra kanske bjuder på en snabb kaffe sen innan jag åker in till skolan?! Får skicka ett sms sen, runt 8.

Vi var även hos mamma och Soffan i Lördags, riktigt skönt. Tvättade Röda Faran, jag tror hon blev nöjd. Torkade även henne efter duschen, ville inte riktigt ha märken över hela bilen även om det inte är det lättaste att få rutorna bra när solen har stått på. Åkte till Familjen Näslund och fikade samt spelade lite kubb, sen hem och grillade. Kändes som en riktigt bra dag.

Har en myskatt i knät just nu som bara ska kela, Molgan. Myspys men andedräkten är inte den härligaste.

Även Valborg har passerat.













RSS 2.0