sorg

Majlis fick frid och ro kl. 03.30 ca imorse.
Vi saknar henne och det är jobbigt, men man får försöka tänka positivt. Jag vet att det är svårt eftersom jag gått igenom samma sak med både min pappa och min farfar för ca 5-6 år sen.
Andreas är hemma idag och även jag har tagit beslutet att vara hemma. Jag känner inte att jag vill åka iväg riktigt eftersom även jag har påverkats (vem gör inte det EGENTLIGEN?), så jag har skickat ett mail till de lärare jag skulle ha haft idag.
Det känns tomt och lite konstigt.
Andreas och endel av hans familj kommer gå till äldreboendet idag för att kunna ta ett sista farväl, jag känner inte att jag fixar det precis som att jag inte fixade att gå dit igår när hon var nära pärleporten.
Det var riktigt svårt att somna igår kväll. Man ligger bara och tänker. Jag tänker igenom det som skett och allt blir bara värre. Jag är åtminstonde glad att jag inte fick beskedet själv när Andreas åkt till jobbet. Nu ringde de ju vid 5 i halv 6 när han fortfarande var hemma.
Även Andreas bror Peter är här. Jag ansåg att han inte skulle vara själv så han fick välja. Gå till mamma och pappa eller komma till oss. Jag hämtade honom med bilen.



Minnesbild. Fotot längds till höger är från Alicia, Andreas systerdotters, dop. Det är Majlis som håller i Alicia. Kortet är från 2007 (?!).


Det här blir tungt men vi får stötta varandra.

Dagarna som inte blir som man räknat med...

Sten ringde vid 9, Majlis (Andreas mormor), som jag nämnt tidigare i andra inlägg (vad jag minns), är inte vid medvetandet. Jag vet inte så mycket mer, men är riktigt orolig. Det var dock värre när Sten ringde och Andreas var tvungen att gå bort till dem för att följa med Mona till Majlis och hennes äldreboende. Jag valde att inte följa med, vet inte riktigt om jag skulle fixa det just nu. Så därför har jag inte orkat göra mycket mer.
Sitter fortfarande i t-shirt och pyjamasbyxor. Energin tog typ slut när Andreas var tvungen att gå. Jag anser dock att det får vara så när det är som det är.
Satte även på lite kaffe precis, känner behov av det. Kanske borde sätta på mig kläder innan kaffet? Japp, så blev det. Och kaffet var riktigt gott.  Men tårarna kommer ändå. Vad ska jag göra? Vad ska jag tänka? Jag vet inte, men jag tror det ordnar sig. Nu är det jag som måste stötta Andreas, för jag tror inte hon lever länge till.
Sten ringde även nyss igen. Jag kunde komma till Rosita om jag ville, men jag känner att jag behöver vara själv just nu. En jävla söndag. Allt får mig att tänka på farfar. Men jag måste vara stark, för Andreas skull.

Pratade med mamma på msn förut. Det hade varit och köpt tvättmaskin, igår tror jag. De är verkligen i behov av en ny, så den skulle komma hemlevererad på Torsdag.
Förhoppningsvis kommer en rörmokare från typ Vadstena/Mjölby och kollar rör på Tisdag (Tisdag är även min födelsedag=)). Jag hoppas verkligen att de kan fixa det, jag blir så trött på allt. Vill kunna använda maskinen nu. Tvätta lite, att man kan längta efter det. Hehe.

Jag försöker vara lite glad och göra sånt som inte gör att man anstränger sig så mycket. Vet ju ändå inte riktigt vad som väntar, men jag är inte känslolös.
Nån som har något förslag på vad jag ska göra? Plocka iordning i garderoberna? Sånt behövs alltid. Igår fixade jag iordning i garderoben bland gardiner och dukar. Man trycker ju oftast in det annars bara. Tänkte försöka vara ordning ordentligt nu när man ev. har tvättmaskin fixat snart och så, vore kul med lite lyxigt badrum men vet inte riktigt hur jag ska fixa det.
Ikea nästa, nae, jag skoja bara. Men vore lite kul egentligen. Min familj vet precis hur jag är med Ikea. Skulle kunna gå runt en hel dag där. Blir när man har lite pengar över. Men man kan ju fundera ;).

Bara borsta tänderna kvar.. hehe... och klockan slår strax 12. Men vi vet precis vad jag skrev förut, jag kommer inte känna mig tvingad till att göra nåt i tid idag. Jag har inte riktigt någon lust till nåt. Sitter i myskläder (vilken nyhet :P). Tåren sitter och hänger i ögat, men palla gråta mer. Byxorna gör mig genomsvettig, kanske borde byta till ett par andra och öppna ett fönster. Vet inte. Blev att byta byxor iaf.

Kanske egentligen borde göra någon nytta, men vad?

Jag kanske uppdaterar senare idag om Majlis blir sämre och när Andreas har kommit hem.

Kram


...

Sitter och läser Vimmelmamma's blogg. Att gå igenom så mycket. Och då börjar jag själv tänka, jag som har trassel med min mage så ofta. Kanske borde kolla upp den igen. Men tanken skrämmer än. Kanske räcker med att tvinga sig ut och gå varje dag för att få igång min mage ordentligt. Tror att det kan hjälpa, men gäller att få ändan ur vagnen. Man tar ju hellre bilen, speciellt när det är så tråkigt väder ute. Kanske skulle dra med mig karln ut.

Tar det lite lugnt i solskenet genom fönstret.

Sitter och tar det lite lugnt just nu.


Har pratat med Soffan lite.
Diva var hos veterinären idag och blev kastrerad, stort ingrepp eftersom de tar bort livmoder m.m, så nu låg hon och sov och var nog rätt borta. Lilla snuttan. Får inte hoppa runt m.m på typ 3 veckor (tror jag det var Soffan sa) och det kommer nog inte den hunden fixa. Hon har energi nämligen. Men i övrigt hade det gått bra.

På vägen hem, de bor utanför Rimforsa, hade det hänt en riktig olycka. Strax innan Eda och Hamra hade det skett en ordentlig olycka som tre bilar hade varit inblandade i, men enligt Corren hade ingen blivit allvarligt skadad. Om hon hade kommit tidigare hade hon kunnat vara inblandad, tanken är lite skrämmande. Då kan jag även nämna att det är en 90 väg och vad jag uppfattade via henne var att det var vid en kurva och så.





Köpte nya solglasögon idag, 50% så de kostade 40 spänn. Tycker inte det är så mycket och man känner verkligen behovet nu när solen börjar komma fram ordentligt.
Fikade även med Sandra inne i Mjölby och sen åkte vi hem till mig och Andreas så hon och jag kunde dricka lite kaffe och snacka skit. Alltid trevligt.



Ikväll blir det att åka och handla lite, vi är i behov av det. Då kanske jag får inviga solglasögonen, dem ska ändå ligga i bilen som planerat. Har dock inte orkat börja med mat, är inte hungrig.

Yrkesmän

För ett par minuter sedan var Rydells rör AB här och kollade rör för tvättmaskinen. Lät som att de skulle komma och fixa det imorgon (har de så mycket jobb?), man får väl hoppas att det blir så bara. Vill ju inviga vår nya tvättmaskin. De låter så skickliga i sitt yrke, men kan dem sköta tider osv då? Någon mer som tycker som jag?

Ingen skollust idag heller. Ingen lust alls. Även om vi bara går till 12.40.

Vill bara att allt ska bli klart med tvätten, är så trött på att vänta och tjatta. Måste föresten bort till tvättstugan och ta bort vår tvättbricka innan jag åker, annars har vi en tid 10-14 som vi inte behöver.

Vill bara lägga mig och sova igen, ja, energi kommer oftast när jag sätter mig och gasar lite, men ändå. Den får gärna komma redan nu. Och vet inte om jag har riktigt orkar sätta på en kopp kaffe till endast mig.

Sitter och lägger till lite bilder till min facebook. Går så jävla segt bara.

Passar på

Passar på att skriva nu när jag har lite tid innan jag ska iväg till skolan. Idag kommer det en tjej som ska ha en föreläsning för oss, kommer dock inte riktigt ihåg vad det gällde, men bla. delegering. Kan nog bli väldigt intressant.


Ringde även Rydells rör imorse, hade hoppats att de kunde komma o fixa det där med tvättmaskinen idag, men det var väl mer akuta ärenden idag. Men de skulle ringa ikväll så skulle han komma och kolla på det imorrn. Man får ju verkligen hoppas, för jag skulle gärna testa maskinen. Men förhoppningsvis får jag ju testa den imorrn.

Vart lite nervös föresten igår när leverantören kom med tvättmaskinen. Andreas och han skulle bära in den och man såg hur smalt och trångt det skulle bli. Tvättmaskinen var 59,5 bred, dörröppningen 60,5. Det var precis att den gick in... Ett djupt andetag. Jag var riktigt nervös. Men det blev helt ok när det var klart.


Jag har ingen skollust riktigt just nu. Men inte jättemånga dagar till helg.


Så jäkla trött

Så himla trött just nu, kom hem för ett tag sen och pallar inte så mycket mer för tillfället.

Elgiganten ringde, trodde att vi inte visste att dem kommer imorrn och levererar (tror det var det de syftade på). Hoppas de inte är ute efter att installera den helt än? Vattnet är ju nämligen inte framdraget än. Vi får väl hoppas att det löser sig iaf. Men jag orkar åtminstonde inte tänka på det just nu.

Fick tel. till APU platsen idag, ska ringa Pia Tillmar. Perfekt att man pratade lite med henne i Fredags om det. Men hon hade möte i en timme framöver. Får se om jag ringer imorgon istället.

Saknar Andreas... men han kommer ju hem om typ en timme.

Ingen lust

Har ingen lust att göra något idag. En sådan dag. Vill bara lägga mig och sova, men det funkar liksom inte.

Skola idag igen. Med.grund och Psykologi. Har prov i båda ämnena snart, tror jag. Med. är på fredag åtminstonde, men känns som att jag kan det lite. Flyter på rätt bra i skolan annars. Jag trivs bra. Tiden har gått så himla fort med allting, har snart APU och det känns väl både kul men även lite nervöst. Men känns som att jag fick en klarare bild av allting i Fredags när jag var på intervju på Änggården, där jag också ska ha min APU. Vi pratade nämligen också om APU´n då och det känns lugnare nu än innan.

Fyller år nästa vecka. Känns rätt normalt, det var annorlunda när man var yngre. Måste komma på något att önska mig, men det hinns nog med. 21 år... hoppsan. Att så många år har gått, kommer pappa på min födelsedag i år igen?! Tanken är lite skrämmande, även om det kanske låter dumt.

Sitter och läser bloggar skrivna av personer som mår psykiskt dåligt och som även skadat sig själva. Jag kunde ha suttit i den situationen om det hade fått gå så långt, men det gjorde det aldrig. Allt efter pappa och även vissa kompisar. Jag är så glad att jag kommit upp igen, det var ett tag när jag inte riktigt visste hur det skulle gå. Hur kände mamma och Soffan? Jag har nog ingen aning.

Ringde och kollade med el och vatten till tvättmaskin. Elen måste vara fast, går inte att ha en stickkontakt. Får väl köra med skarvsladd så länge (vet att det är dumt, men jag orkar inte riktigt krångla just nu) och vatten skulle jag ringa på Onsdag, eftersom vi får hem tvättmaskinen imorrn efter klockan 16.00. Kommer bli så skönt att ha egen tvättmaskin, inte behöva springa och boka tvättider hela tiden. Slippa springa fram och tillbaka till tvättstugan, för det tar verkligen på krafterna. Tvätta när man har lust.

Och nu ett svårt beslut.... vad ska man ha på sig?!?! Blev typ tajta 60-70-tals jeans Man känner i midjan, ja, men kul att använda nån gång. Visa sina kvinnliga lår osv. Blev även ett riktigt urringat linne, men det gör inget för mig. Jag skäms inte för min byst. Ärligt, jag anser att den är fin, jag är nöjd med den.

Är sugen på kaffe, undra om nån bjuder på en tidig kaffe eller om jag får överleva, för jag har inte lust att sätta på för 1 person. Ev. Sandra som ställer upp, smsar just nu med henne.

Ska dra nu.



Seg dag

Så jävla seg dag idag.
Vädret gör det inte bättre heller. Igår var det ju fint ute, idag var det motsatsen. Vill fan i mej inte ha mer snö nu.  Som tur är smälte det ju bort. Vill ju ha vår.

I alla fall så kände vi att vi inte kunde sitta hemma hela dagen, så vi åkte iväg till Motala. Kolla lite på Elgiganten och efter att ha handlat lite på Maxi och fikat därpå tog vi beslutet att köpa en av tvättmaskinerna vi kollat på eftersom vi länge gått och funderat på att införskaffa en. Hemleverans på Tisdag. Måste även ringa rörmokare och el imorrn så de får fixa det. Känns riktigt bra. Slippa boka tvättider.

Borde gå och mysa med älskling snart, men vi får se.. även han ville sitta lite här. 

kram 

Tråkigt

Väntar även idag på att tiden ska gå lite snabbare. ÖKA TAKTEN. Har nämligen lite smått tråkigt.
Har egentligen lite disk jag skulle kunna ta hand om, men så lite att det känns onödigt.

Fredag i övrigt. Riktigt skönt. Ännu en helg med underbaraste. Jag är lyckligt lottad.

Gårdagen blev rätt lyckad. Har dock inte lagt in bilderna än, mobilen sitter nämligen på laddning så det känns lite onödigt att koppla ur den då. Andreas fick lite blandade presenter, av mig fick han iaf: T-shirt, Whiskeyglas, en liten porslinskyckling och en häftig krukväxt. En sorts ormbunke enligt mannen i växtaffären. Jag hoppas han blev glad över allt han fick igår. Tårtan jag gjorde blev god, även maten blev helt ok. Städade och tvättade också igår.

Idag är jag även lite nervös, intervjun för sommarjobbet vid kl. 12. Ska ev förbi svägerskan Marie innan. Får se om jag åker dit direkt efter skolan. Då spar jag lite tid tror jag eftersom hon bor lite närmre Änggården än vad vi gör (både i porten brevid henne förut). Måste ju kolla på hennes nya ( var ett tag sen, men har inte hunnit kolla) tapeter.

Är så kär och galen. Andreas betyder oerhört mycket för mig. Älskar honom så mycket.
Firar 3 år i Augusti. Ett tag kvar, men jag längtar. Känns så konstigt. Tiden har gått så snabbt. Man tyckte det var stort när det var typ 1 år, men 3! 
27 juni har vi varit förlovade ett år.
1 Mars hade vi bott ihop i 2 år.
 Ni hör ju...
Känns som att det kommer hålla ett par år till åtminstonde. Känns så jävla bra.

Ska gå på toa osv nu...
Höres.

Kram

Sjuk och Andreas stora dag

Har tagit beslutet att vara hemma idag. Magen är konstig igen och känns inte riktigt bra att åka iväg till skolan då. Smsade lite med mamma, Soffans mage var visst inte på topp heller. Systrarna Persson.

Förhoppningsvis får jag då lite extra tid att fixa här hemma då eftersom älskling fyller år idag. Ska städa, plocka iordning så att det blir fint, köpa någon blomma (hade jag iaf planerat), laga mat tills han kommer hem, fixa tårtan som vi ska ha ikväll osv.
Egentligen föddes han 22.40 på kvällen, min sötnos. Kommer nog en bild. Har nämligen födelseannonsen här hemma, inte alla som har det. Den är så underbart söt.



Den vart kanske lite stor, men man kanske även ser bättre då. Bilden är inte perfekt, men man ser att det är Mona och Andreas. Att han har varit så liten. Vi hittade annonsen när vi plockade lite hos Majlis i hennes gamla lägenhet.  Så kul att ha den här hemma, eftersom Mona och Sten har ett foto istället.
Försökte hitta en present till åt Andreas igår, så det blev en snygg t-shirt. Vet att han redan har ett antal stycken, men det är så svårt att komma på nåt och speciellt när man inte har så mycket pengar. Men jag tror han blir glad ändå.

Nu busar katterna lite. Söta dem är....!  Attackerar varandra, då på bus alltså.  Lyssnar även på lite musik, just nu spelas "Don't cry" med Guns n Roses. Älskar den så jävla mycket. Även en bra "gråtlåt" i vissa lägen. Den påminner även om vissa saker.  Och smarthuvud som jag var kom jag ju på att jag  hade den på datorn med, inte bara på mobilen.

Andreas körlektion gick föresten bra igår. Fick åka med eftersom jag var klar med allt annat. Vi bokade in nästa lektion 22 april så hinner han köra hemma lite innan. Han fick även ett häfte med uppgifter han ska träna på. Ut och köra någon dag alltså och även plugga lite teori.

Kanske även jag skulle försöka plugga lite idag. Har ju ändå alla böcker här hemma, som vanligt. Har ett arbete som ska in nästa vecka (tror jag), ett prov nästa fredag och ett prov veckan därpå.

Imorrn blir det intervjun på Änggården.

Mycket

Känns som att det finns endel att göra just nu... Andreas fyller nämligen på Torsdag.

Jag är, som  känt, intresserad av bakning då och då. Förra veckan bakade vi bullar till födelsedag(arna) och igår och idag har jag bakade chokladmuffins. Börjar dock bli idétorka nu. Funderar på att baka kokostoppar till Torsdag med, men kanske behövs nån mer kaka. Vet  även inte om jag ska göra nån tårta till Torsdag, vi får väl se. Lite rörigt.

Vill hitta någon mer present till Andreas.

Städar

Är igång och städar nu. Kände ju behov av det och jag är sådan att jag tycker det är skönt att ha städat om man ska åka iväg någonstans, ja att det kan vara stökigt när man kommer hem igen eftersom man har två katter, men man vet i alla fall att lägenheten är ren när man åker.
Så nu har jag dammat av lite (papperskassar i köket låter, Molgan är nog nyfiken eller så har leksaken hamnat bakom kassarna. Det var alternativ två.  Det är en skrammelboll dem har.).

Skolan gick helt ok, dock mycket att skriva idag. Andningsorganen. Gjorde instuderingsuppgifterna när jag kom hem, orkade inte sätta mig med uppgiften vi ska göra på Måndag, då vi har eget arbete.

Nu är även dammsugningen i stort sett avslutad och jag har också pratat med mamma lite. Dem skulle iväg lite o handla och så sen så vi behövde inte stressa ner.

Väntar...

Sitter och väntar på glasfirman som ska komma och byta ett fönster åt oss. Dem skulle vara här halv 8, nu är hon 8. Ringde i alla fall till firman nyss och dem var visst på G, skulle bara förbi någon innan. Men tycker att om man har sagt en tid ska man väl vara här då? Palla tjaffsa men jag anser i alla fall det. Vi får väl bara hoppas att dem hinner komma hit i tid så att jag inte kommer försent till skolan.
Shaggy plockade ner persiennen och gardinstången igår, orkar inte ha för mycket att göra på morgonen. Katterna är istängda på toaletten, känns bäst så. Dock håller dem på att kraffsa på dörren, men det har jag förståelse för. Dem har ju i alla fall varandra. Vore hårdare om dem var instängda i ett rum var.

Ska även förbi affären innan jag åker in, hade jag åtminstonde räknat med. Annars får jag ta det på hemvägen. Måste nämligen köpa mer torrfoder åt katterna, eftersom vi åker till mamma idag.

Igår vart det rätt stressigt och jobbigt. Det gick bra på banken för Andreas, jag tror att han blev hyffsat nöjd. Jag var dock tvungen att dra ett litet tag innan honom, hade ju tvättid. Skulle ju egentligen börjat tvätta 18.00, som jag berättade igår, men kunde sätta igång när Andreas och jag kom hem efter att jag hämtat honom. Skönt!
Middagen blev sen, typ 20.00. Känns inte så bra, men händer sällan! Pannkakor i vilket fall som helst. Vart i alla fall klara med allt till 20.50.

Idag blir det att städa när jag kommit hem från skolan. Har ju bara 1 timme idag, Medicinsk grund.

Jaha... nu har han varit här... Och jag tycker att det dröjde onödigt länge att komma hit BARA för att mäta fönstret och sen gå. Dröjer 14 dagar innan det kommer hem. URSÄKTA.
Jag hade ju räknat med att dem skulle byta det idag. Men jag orkar inte bli arg och tjurig. Han var åtminstonde snäll och sopad av skorna på dörrmattan, annars brukar väl de flesta hantverkare bara klampa på?
Katterna blev iaf glad att få komma ut från badrummet. Då hinner jag nog handla maten innan jag åker in, men vi får se. Kanske inte har orken.

Dags att dra ut snart, tror jag.
Hörs
Kram

Kissnödig och uttråkad.

Sitter och är kissnödig, ni läste rätt. Har dock inte riktigt någon ork att resa på mig. Jag vet att det låter lite barnsligt, men så kan det vara ibland.

Vill börja tvätta, men det var upptaget när jag var och kollade förut. Jag blir så J*vla förbannad. Har inte lust att tvätta 18-22. Ni kanske har förståelse för det?!

Imorrn kommer dem och kollar och ev. fixar köksfönstret som har en spricka. Tyvärr vi som orsakat den så det blir även vi som får betala. Känns inte så kul, får se hur mycket det går på. Har ju hemförsäkring, men självrisken ligger ju på 1200 typ. Låter det trevligt? Nae, men det får vi ta.
Åker även till mamma och Soffan imorrn. Ska vidare till Sthlm på Lördag, kommer hem på Söndag. Min kusin Carl fyller nämligen 18 idag så det blir att fira honom lite. Ska bli kul. Dock följer tyvärr inte Soffan med, så det blir jag, mamma och Andreas som åker upp. Mona ser till katterna undertiden, vilken tur det.
Blir alltså att städa imorrn när dem är klara med fönstret och jag har kommit hem från skolan. Sen därpå åka iväg när Andreas kommit hem och så.

Ikväll ska Andreas till banken och diskutera gällande pensionspar osv. Har suttit och funderat på om jag kanske skulle hämta honom, då spar vi lite på tiden, men jag har inte riktigt bestämt mig än. Löser sig nog.

Nästa Torsdag fyller Andreas 29 år. Har hunnit fixa 2 presenter till honom, säger dock inte vad det är. Ska nog bli bra iaf. Så det blir att städa på Torsdagen när jag kommit hem då. Även försöka få klar tvätten innan han kommer hem samt laga mat. Jag vet att det är endel men jag fixar det nog.

BRB. Ska bara bort och kolla om tvätten är upptagen än. Jävla Människor. På ett område (inne i tvättstuga) är det uppbokat, men ingen som tvättar och jag vågar inte chansa. På det jag ska tvätta är det tvätt som ligger i maskinen som jag tycker att dem borde ta hand om och på det tredje området ligger det bara kläder i torktumlaren. Jag blir galen.

Borde nog dra och hämta honom idag ändå... Snöar ju iaf inte. Saknar honom.  Räcker med att åka kvart i, om jag ska chansa rätt.

Kram


Kväll

Sitter vid datorn, har fixat det mesta. Tänkte göra klart allt snart och gå på toa.

Andreas sover i soffan, hör hur han snarkar. Underbaraste.

Åker till mamma och soffan på fredag, åker till Sthlm på lördag.

Kram

Kväll

Borde gå och mysa med älskling. Han sitter och spelar, men vore skönt att vara nära. Har nämligen suttit här ett par timmar nu.
Pysslat lite med ett släktträd. Riktigt kul! Men det gäller att ha ork.

Kram Elin

Tar det lugnt

Sitter just nu och tar det lugnt. Rosita, Alicia och Mona gick härifrån för ett tag sen.

Än så länge har det hänt lite olika saker idag.
Molgan jamade som vanligt endel på morgonen, tidigt självklart. Saknar väl oss och är kelsjuk. Han är som ett barn, men lite jobbigt.

Fick ont i huvudet på morgonen. Så jobbigt... funderade på att gå upp och ta ipren, men orkade inte riktigt. Försökte somna om, men lite svårt när man har ont. Testade att lägga en kudde över huvudet, som mamma brukar göra när hon har ont, men den åkte ju bara av typ, kanske hade varit bättre med en dunkudde. Nu är det i alla fall bättre, inte helt men jag tänker inte på det.

Segt sen när man äntligen kom upp, åt lite frukost och sedan la jag mig i soffan och såg på "Tjenare kungen", var länge sen. Diskade lite efter det. 

Därpå ringde Mona så vi gick bort till Majlis gamla lägenhet. Där var ju även Rosita och Alicia. Reserverade en del saker. Hoppas verkligen att vi får dem. Klaffbyrån är reserverad, den klagar jag inte på heller. Den är nämligen fin. Behövs lackas upp, men det är ju inte så svårt. Kan man göra på altanen i sommar. Reserverade även massa grogglas osv, hoppas hoppas hoppas. Lite fat och så. VILL HA. Men känns lite som att det är ett dödsbo på sätt och vis. Känns lite fel, men man vill ju reservera lite ändå. Undra föresten hur Majlis har det.
Förhoppningsvis får vi veta så snart som möjligt vad vi får.

Vad ska man annars göra idag?! Jag har ingen aning.

Ev. skulle väl Tommy, Andreas kusin, komma upp och kolla på datorn. Andreas har något spel som är segt.  Blir nog kul att träffa honom, var ett tag sen.

Borde plugga, men jag har verkligen ingen ork... funderar även på om man kanske skulle sätta igång med maten, jag vet inte. Vet inte om Andreas är hungrig och orkar inte riktigt fråga. Min mage börjar i alla fall bli hungrig.

Kväll

Börjar bli kväller nu. Klockan är ju halv 6 :P.

Andreas står och fixar mat, han är underbar. Kött med klyftpotatis, bearnaisesås (vet i fan hur man stavar det?!?!) och baugette m sallad. Så underbart gott så det är inte klokt.

Det gick bra för honom att köra förut. Tur för honom att han är försiktig med min bil. Jag vet att han är det. Och han är underbar som berömmer mig så mycket. Älskar honom.

Blir kl. 11 att gå till Majlis gamla lägenhet imorrn.

Annars vet jag inte vad som händer ikväll, blir nog rätt lugnt. Vad jag vet åtminstonde. Men man vet ju aldrig vad som kan dyka upp.

(nu går han och plockar lite i köket, ser honom perfekt!)

Hade tänkt plugga lite, men orkar inte.

Kram

Äntligen fredag igen

Sitter nu vid datorn, borde egentligen ta tag i städningen, men har inte kommit så långt än.

Kom hem vid 11, slutade 10.10 på skolan och sen direkt till Barnmorskecentralen för att fixa nytt recept till på p-piller. Blodtrycket låg bra idag, lite högt när vi testade iskolan (vet ju inte om det blev rätt då, vi testade ju mest), men kändes ju bra att det inte var högt åtminstonde. Låg på 21-22 i BMI, kändes ju bra det med, eftersom jag ätit rätt mycket senaste veckan och då tänker man ju lite extra på vikten. Hon sa att jag skulle behöva gå upp till typ 80 kg för att hamna på övervikt. Kan ju i alla fall säga att det är ett par kilon kvar till det. Då kan man känna sig rätt lugn. Men sjuksköterskan jag hade var bra. Man känner sig ju säker då.
Söt unge med mamma även där.

Drack 11-kaffe idag. Brukar faktiskt inte göra det, inte ofta åtminstonde. Känns ju inte riktigt lockande att alltid sätta på kaffet när man ändå är själv hemma. Men det var riktigt kaffe-sug på vägen hem från Mjölby.  Drog föresten precis av kaffebryggaren, kom på den när jag var ute i köket.

Katterna ligger och sover på mattes och husses säng, som vanligt. Det sker rätt ofta och dem är riktigt söta. Men riktigt bussiga också ibland.

 


Idag ska väl Andreas köra lite bil, senaste gången var förra fredagen. Känns bra att han har kommit igång med det nu. En fördel är väl att jag har bilen.
Behöver dock tanka upp den snart tror jag. Drar ju lite ändå, sen när man gasar upp lite extra ibland eftersom den ändå har lite turbo. Borde föresten tvätta den snart, men känns onödigt när det är massa grus ute.... man vet ju heller inte om det ska komma mer snö.

I helgen ska vi eventuellt iväg till Andreas mormors gamla lägenhet (hon har flyttat in på äldreboende nu) för att kolla lite på de saker som finns kvar. Förhoppningsvis följer en gammal (?) klaffbyrå(/sekretär) med oss hem, som Mona har reserverat. Tror jag nämnt den i ett tidigare inlägg. Ev får vi väl också med oss lite snapsglas hem, eftersom vi nämnde att Andreas vill ha några från mormor och morfar.
Gäller att hitta en plats till klaffbyrån då... Men vi har väl nog planerat än. Föresten är det inte långt till den gamla lägenheten, även om det kanske lät som så... Huset mitt emot vårt.

Pratade med mamma och även morbror imorrn. Kusin Carl fyller 18 år nästa vecka, så vi ska väl för hoppningsvis upp till STHLM nästa Lördag. Vore kul att träffa släkten och kusinerna. Men då måste man väl komma på en present?! Har no idé. Minns inte riktigt vad jag fick av dem.

Nu kommer posten.... Men tror banne mig inte vi får något idag heller. Men man kan ju hoppas.  Verkar inte som så.

Ska nog sätta igång med städningen snart, vill ju inte verka slö.

Kram Elin


Vet inte riktigt vad som ska ske nu.

Sitter nu och har lite tråkigt.

Maten blev lyckad, riktigt gott. Hade i vitlök och timjan i köttbullarna. Jag skulle aldrig fixa att vara vegetarian. Aldrig. Inte Shaggy heller för den delen, tror jag.

Shaggy tog i alla fall hand om disken idag, han är underbar som ställer upp på att ta disken när jag inte riktigt har ork eller lust. Han är så söt, står och dansar, sjunger och lyssnar på musik i sina hörlurar. Ni skulle se honom! Vet inte riktigt vad mitt liv skulle vara utan honom.
Ja, att man har mamma och syster, men behöver honom också!

Borde duscha, men just nu skriver jag ett mail till Johanna.
Saknar henne!!! Vill ha hem henne snart. Starta om vår gamla vänskap så att säga. Blir inte samma sak när hon bor i England.

Måste hitta på presenter till Andreas, som fyller 29 den 19. Något förslag?

Härligt väder ute idag

Idag har det vart underbart väder ute. Jag har verkligen njutit. Och av en slump slutade klassen vid 11 idag, skulle egentligen slutat 16.00 enligt schemat, men oftast blir det inte så.

Åkte allstå hem, passade på att handla lite på vägen och sen tog jag en bit mat innan svärföräldrarna kom och drack lite kaffe.
Satt och pratade och sedan följde jag med dem ett tag. Gick upp till Andreas systers grav tillsammans med Mona, min svärmor. "Mycket" snö kvar på kyrkogården än så länge, trodde det skulle ha smält bort lite där med eftersom det har gjort det runt våra hus.
Diskuterade en klaffbyrå som jag och Andreas blev erbjudna. Mona hade åtminstonde lagt undan den till oss. Andreas mormor har nämligen flyttat till äldreboende och alla möbler fick inte plats. Skulle ialla fall prata med Andreas om den. Jag tackar nog inte nej eftersom det inte är varje dag man blir erbjuden en klaffbyrå (heter det verkligen det, eller heter det sekretär? skit samma.).

När jag kom hem var jag ute lite på baksidan. Plockade bort lite ogräs och så. Lökarna börjar komma upp, underbart.
Katterna tyckte att jag var spännande, de satt i köksfönstret och kollade ut hela tiden. Sötnosar. Nu ligger dem föresten på sängen och sover. Det är en favoritplats.

Själv borde jag duscha, men måste göra köttbullarna med. Då måste man ju bestämma sig. Dagens middag blir nämligen köttbullar med potatis och gräddsås. Börjar bli hungrig. Har ialla fall inte ätit massor än så länge idag.

Kram Elin 

Fattar inte mig själv

Har upptäckt att jag inte är på topp idag. Känslan av att man bara vill ligga och gråta. Pressen med att göra ett bra skolarbete, lämnade dock in MSK arbetet till Fronter, orkade inte tänka mer på det.
Jag tänkte att jag kunna dammsuga för att se om jag mådde bättre då, det hjälpte lite. Borde kanske äta något innan jag skakar mattorna, som ligger ute på altanen.


Äter rätt mycket just nu... Börjar undra över mig själv. Igår vart jag aldrig riktigt mätt på kvällen, och även inte helt på dagen. Mår illa minst någon gång om dagen. Fattar inte det här. Börjar ju typ bli som katterna. Känns riktigt konstigt.
Jag anser att det är omöjligt att jag är med barn.
Äter p-piller, ja, man kan få p-piller barn.
Har mens... ja, man kan få blödningar ändå, men jag anser inte att det är det.
Är illamående, som jag nämnde nyss, men det brukar jag kunna vara då och då eftersom min mage är lite speciell.

Vi får väl se hur det utvecklar sig.

Sitter och äter lite nu, underlättar nog och kanske gör att jag blir piggare. Pasta Italiano tror jag receptet heter.
Riktigt gott om jag ska vara ärlig.


Länge sen, igen.

Har inte tid och ork att skriva så ofta just nu. Blir väl så när man pluggar och så.
Händer väl endel just nu.

Johanna Gatefalc tror att hon är så smart *dröm sött*. Hoppas kan hon ju alltid göra, men sanningen är att hon inte är så bra som hon tror. Hemlig ort.... jag vet vart du är, Johanna. Du har ljugit så jävla mycket, jag orkar inte ens tänka på det. Jag tycker inte att man ska hitta på historier om andra bara för att det inte går bra för en själv. 
Du är ute ur mitt liv och det gör inte mig ett dugg. 

Sitter nu framför datorn med en tallrik fil. Har självstudier idag. Ska försöka avsluta ett arbete som ska vara inlämnat på Fronter Torsdag, har inte tagit beslutet än om  jag ska slutföra VG uppgiften eller lämna in och få ett G.
Ska även göra en komplettering till Psykologi provet vi hade för ett par veckor sen för att förhoppningsvis få ett VG. Känns som att det går så jävla bra för mig just nu. Mår bra av det.  Måste även avsluta ifyllningen av ansökan för fördjupning av vissa områden till hösten.

Är så trött på vädret som råder. I helgen höll allt på att smälta bort, underbart tyckte jag och njöt, varav igår började det snöa igen.
Tog beslutet att skynda ut till Vadstena för att hämta Andreas och åka till hans körskola. Vi bokade nämligen en körlektion till honom. Jag längtar faktiskt tills han har kortet i handen. Då kommer han få köra. Jag menar inte att klaga för att han inte har körkortet, men blir lite jobbigt att köra hela tiden.
Vägen ut til Vadstena var riktigt sladdig och jag kan lova att jag kramade ratten ut dit. Det var så att man önskade att man inte skulle åka ner i diket och komma snabbt till Vadstena.

Känns som att jag måste göra betydligt mer än att bara plugga idag. Sängen är än så länge obäddad och det är massa kattsand på golvet i badrummet, där lådorna står. Egentligen borde vi städa förråden, ja, vi har två stycken, men det känns bättre om Shaggy hjälper till då. Man vill ju inte kasta något han vill ha kvar.

Jag tror att jag njuter av livet just nu. Oftast :).

APU perioden närmar sig.... nervöst om jag ska vara ärlig. Ja, att jag ska vara i Skänninge känns bra. Förhoppingsvis hamnar man med någon man känner lite åtminstonde. Funderar på att kolla om svärförälrarna vill ha fika idag, vore skönt med lite besök. Vet ju inte hur Shaggy tar det, han kanske också vill träffa dem, men jag har inte ork att vänta till kvällen.

Längtar till sommaren, men även våren. Komma ut och plantera lite till. Så mysigt. Var ute och sopade altanen i Lördags, var så dammigt efter att man har skakat mattorna där.
Måste föresten hitta bra utemöbel till altanen till sommaren. Vi har ju bara ett litet runt bord, typ cafébord, och nu har vi ju stort utrymme. Blir lite pyttigt. Vi funderar, eller vill, köpa stort bord med plats för 6 personer. Bra att ha, speciellt om man ska bjuda hem folk.

Ska försöka plugga lite nu.

Kram Elin

RSS 2.0