Torsdag 27/8

Hej!

Idag känns det som att jag mår lite bättre än igår, var väl bra att sova en natt samt ta det lugnt.

Åkte ju och hämtade Andreas på hans körskola igår och sen hem till Skänninge för att handla lite på Konsum och hem till vår älskade lägenhet. Ingen riktig energi på kvällen, låg och myste lite och sen gick tiden snabbt. Tog en varm skön dusch och sen var det väl i stort sett att gå och lägga sig.

Jag sov så underbart inatt så det är inte klokt. Var även pigg när jag vaknade vid typ halv 9 och låg sen och drog mig med Halens katalogen som kom igår. Men blir inget beställande av kläder nu, har beställt så mycket tidigare.
Bäddade, åt lite frukost och det självklart framför tvn, för att sen ha kastat i en laddning med smutstvätt i tvättmaskinen. Det behövdes, tvättkorgen var typ överfull igen. Hur kan det gå till? Jag vet inte... Men nu går i alla fall tvättmaskinen och vid centrifugeringen hamnar jag ibland med huvudet snurrandes, som när man satt och kollade på tvättmaskinen när man var liten.
Borde göra betydligt mer, men anser att det inte finns största behov av det, kunde ju vara värre. Har blivit lite slö, men det får man vara ibland.
Har även haft svaga funderingar på om jag skulle åka in till Mjölby och simma, men vi får se. Dagen är ju ännu inte slut och Andreas kommer ju inte hem förrän om ett par timmar. Var ju rätt skönt att simma i Måndags, man kanske skulle satsa på 2 gånger i veckan? Jag vet inte, men det är ju rätt skönt och kan ju faktiskt ge resultat. Gud, jag vet inte... kan inte bestämma mig. Sitter verkligen och funderar på om jag ska åka in och simma.
Borde även göra klart uppgiften jag satt med igår, eller ja, uppgift och uppgift men målen för diabetes. Det för omvårdnaden. Men märkte imorse att endel nog ändå gick in. Skönt!

Blir nog fan i mej att åka in och simma. Hade vart kul med nåt sällskap, men tror ingen annan har lust. Ska man i så fall fixa ett sånt där 10 gångers kort lr...? Kanske är skönt att ha det gjort? Vi får väl se.

Ha det bra nu!

Kram


Uppdatering.

Kan rapportera att jag nu vart inne och simmat. Först och främst gick det inte längre att få studentrabatt på 10 gångers kort... nahe, så då betalade jag 40 spänn istället. Inget stort problem, man får ta det som det är.
Simmade 10 varv, som jag brukar (tror åtminstonde att det vart 10 varv, vart lite slarvig att hålla koll på varven i slutet), kanske lite slappt, men men. Vill inte köra för hårt i början och det var ju bara 2'a gången jag var där och simmade. Därpå gick jag upp och satte mig i bubbelpoolen ett litet tag och sen in, tog ett litet varv i bastun och sen duschade och vise versa.
Det var riktigt skönt och nu har jag precis ätit och lite så. Vattnet är även lite konstigt här hemma, kan tänka mig att det är problem med lite vattenrör, för de har även satt upp lappar i trappuppgångarna om att det kan förekomma vatten där. De är väl för gamla, rören alltså. Vart lite depp, hade ju tänkt mig ett stort glas vatten till maten, men nu vart det ju inte så eftersom jag inte lockades av det "skumma" vattnet. Ja, det är ju inte grönt lr så, men grumligt.

Doftar i övrigt lite klor efter badet, även om jag är noggrann med att duscha efter att ha badat. Doften försvinner ju inte helt ändå. Jag tycker även att det är skönt att komma hemifrån, duscha i en annan dusch (faktiskt!) och sen åka hem och slappa.
Passade även på att ta dåvarande disken innan jag åkte hemifrån, sopade av lägenheten lite (vi får så mycket katthår på golven och inte kul att ta fram dammsugaren var och varannan dag), hängde tvätten samt tog ut soporna och burkarna.

Nu sitter jag och tänker på Andreas, som kommer hem om typ en timme. Rätt ok ändå. Kan vara skönt att göra det man känner för själv. Dessutom kommer han komma hem innan mig imorrn, eftersom jag har lång dag på Fredagarna nu. Inte det lättaste, men måste fixa det.

Borde ta en snabbplock i min garderob, där ser ut som ett bombnedslag. Får väl se om jag orkar :P. Borde kanske även rensa ur den, men det är aldrig lätt, man vet ju aldrig om man saknar ett linne eller ett par byxor sen.

Ikväll blir det väl ev. en tur till CityGross för att storhandla... Det var Andreas idé, så det blir nog bra.



Lite mer än 3 år ihop nu. Mycket har hunnit hända, det har väl gått lite upp och ner. Men vi kan prata. Tur det. Och förhoppningsvis blir det mer inom en framtid. Du betyder så oerhört mycket, älskling.



Ha det bra nu, tror inte jag kommer in mer här idag.

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0