Lördag 18/12

Lördag förmiddag och vi har precis käkat lite frukost, på min fina servis, som jag börjat samla på mig.
Ja, kanske dags att nämna vad vi snacka för någon. Ni kanske har hört talas om Stig Lindbergs "Berså"? Jag har börjat samla på den, efter att ha gillat den i flera år, och fått tag på lite blandat än så länge. Tradera är en bra sajt :).





Små smakprov!

Måste få gnälla av mig lite från igårkväll, då jag skulle koka knäck. Först och främst för liten kastrull, så det fick väl inte koka ordentligt och sen stelnade den för snabbt, så det vart riktigt svårt att få i knäcksmeten i formarna. Det värsta, känner väl jag, är att diska efter, men då är det tur att man har en så snäll pojkvän som diskar upp det. Så det vart en låda med knäck, dock lite hård sådan, men gott att suga på (misstolka inte!!).

Vi var även inne till Linköping när Andreas hade slutat igår, och köpte lite fler julklappar. Och jag får lov att erkänna att jag var väl rätt död när vi kom hem, så trött och hungrig! Tur att vi köpte med oss mat hem!


Idag vet jag inte riktigt vad planerna blir.. Andreas var snäll och tog med sig en kartong in från förrådet när han ändå var ute med soporna. En kartong med massa böcker och småsaker hemifrån pappa. Tanken var väl att göra lite mer plats i hyllan så jag kan få in lite mer böcker!

Jag måste föresten meddela att jag blev väldigt glad när jag kom in och såg att det var lite kommentarer, fortsätt gärna!

Men nu måste här vikas tvätt och bäddas innan jag börjar med nästa projekt!

Kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0